Η σελίδα στο vafman.blogspot.gr

  • Σίγουρο κέρδος στο στοίχημα (Τίτλος)

Ο τίτλος από μόνος του θα έπρεπε να μας προδιαθέτει αρνητικά. Εάν υπήρχε τόσο σίγουρο κέρδος, ποιοι χάνουν τα χρήματα που κερδίζουμε; Γιατί δεν το κάνουν όλοι. Και κυρίως, γιατί να το μοιραστεί κανείς; Ο μεγαλύτερος μύθος στο στοίχημα: το σίγουρο κέρδος (ακόμα και το arbitrage (sure bets) έχει κινδύνους).

  • «[…]την διαδικασία του reverse trading στο στοίχημα , ή αλλιώς του αντίστροφου πονταρίσματος.»

Reverse trading; Ο όρος αναφέρεται στους αγοραστές που προτείνουν εκείνοι τιμές για ένα προϊόν, αντί για τους πωλητές να ορίζουν την τιμή πώλησης. Μύθος φυσικά στο betfair trading, υπάρχει μόνο ο όρος trading.

  • «[…] ποια παιχνίδια προσφέρονται για live στοιχηματισμό και ξέρουμε πως εκείνη την ώρα θα είμαστε μπροστά σε ένα υπολογιστή με σύνδεση στο ίντερνετ.»

Αλήθεια. Θα πρέπει να είστε μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή διαρκώς και να μη χαθεί η σύνδεση με το internet. Αρκούν λίγα λεπτά αποσύνδεσης για να χαθούν πολύτιμα ευρώ.

  • «[…] για να επαληθευτεί αυτός ο τρόπος στοιχηματισμού θέλουμε ένα παιχνίδι το οποίο δεν θα λήξει σε καμία περίπτωση 0-0»

Μύθος. Δεν υπάρχει αγώνας που να γνωρίζουμε πως «σε καμία περίπτωση» δε θα λήξει 0-0. Εάν υπήρχε θα πουλούσατε το σπίτι σας και θα στοιχηματίζατε κατά του 0-0. Easy game.

  • «Όπως καταλαβαίνεται το μόνο που έχετε πλέον να ανησυχείτε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης είναι αν θα κερδίσετε 20 ή 30 € !!!»

Αλήθεια, μόνο που η διαφορά του κέρδους που προέκυψε στον αγαπητό αρθρογράφο προέρχεται από το λάθος μοίρασμα. Εφόσον είχε κάνει σωστά τις πράξεις, θα είχε το ίδιο κέρδος σε όλα τα αποτελέσματα του αγώνα.

  • «Στατιστικά αναφέρω ότι από όλους τους αγώνες του κουπονιού που έγιναν σήμερα Σαββάτο μόλις 5 έληξαν 0-0 λέτε να είσαστε τόσο τυχεροί και να ποντάρετε σε αυτούς;»

Θα αναφέρω μία από τις τελευταίες punch-lines του έργου «Rounders» που αναφέρεται στο πόκερ: «Κάποιοι εξακολουθούν να πιστεύουν πως είναι τύχη» (σχετικά με την επιτυχία στο παγκόσμιο τουρνουά πόκερ). Βραχυπρόθεσμα η «τύχη» υπάρχει, αλλά μακροπρόθεσμα όλα είναι μαθηματικά και στατιστική. Όσο νωρίτερα το αποδεχθείτε, τόσο καλύτερο για το πορτοφόλι σας.

  • «Επίσης όσο πιο πολλά χρήματα ποντάρει κανείς τόσο πιο πολύ ανεβαίνει το κέρδος […]»

Αλήθεια, μόνο που το ίδιο συμβαίνει και στη ζημία. Πολλά δίνεις, πολλά παίρνεις αλλά και πολλά χάνεις.

1 2 3 4
Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.