Οι ασχολούμενοι με το Στοίχημα, ειδικοί και μη, συμφωνούν τουλάχιστον στο εξής:

Η διάρκεια στο Στοίχημα αποτελεί ένα από τα μεγάλα εμπόδια για κερδοφορία στον παίχτη.

Υπάρχει άραγε κάποια λύση στο παραπάνω πρόβλημα;

stoxos-epityxia

Κάποιοι μπορούν να πουν ότι λύση αποτελεί η αυτοσυγκράτηση του ίδιου του παίχτου: «Δεν χρειάζεται να παίζεις τα πάντα και επίσης κανείς δεν σου επιβάλει να παίζεις διαρκώς».

Με άλλα λόγια η λύση ακούει στο όνομα: «Επιλεκτικότητα». Δηλαδή παίζουμε σημεία για τα οποία έχουμε όχι μόνο όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία αλλά και όσο το δυνατόν ποιοτικότερα.

Κάποιοι άλλοι θα σου πουν ότι πρέπει να είσαι υπομονετικός, σαν εκείνους τους ελεύθερους σκοπευτές που συνήθως βλέπουμε σε αμερικανικές ταινίες δράσης. Να περιμένουμε με υπομονή ώστε να έχουμε την όσο δυνατόν καλύτερη βολή.

Σκεπτόμενος τα παραπάνω αναρωτήθηκα τι θα μπορούσε να αποτελέσει την τέλεια βολή από στοιχηματικής άποψης. Κατέληξα ότι η τέλεια βολή δεν είναι άλλη από το σπάσιμο ενός φαβορί. Το αμέσως επόμενο ερώτημα είναι το πώς θα γνωρίζεις ότι το φαβορί θα σπάσει σε συγκεκριμένο ματς.

favori-apodoseis-barcelonaΜία λύση θεωρητικά θα ήταν να ψάχνεις συνεχώς το πιθανό σπάσιμο αφού δεν υπάρχει το περιθώριο να χαθεί μια τέτοια περίπτωση, ακριβώς γιατί δεν είναι και κάτι που επαναλαμβάνεται συχνά.

Σαν παράδειγμα θα λάβουμε την εκτός έδρας πορεία της Manchester United την περίοδο 2011-2012.

Θεωρητικά θα δηλώσω ότι στόχος μου για την περίοδο 2011-2012 ήταν στην πρώτη εκτός έδρας ήττα της Manchester United να έχω αποκομίσει κέρδος 300 ευρώ.

Τρέχοντας τα δεδομένα παρατήρησα ότι για να πετύχαινα τον στόχο μου αυτό θα έπρεπε να έχω τζιράρει 2.761,09 ευρώ ως τις 4/1/2012 όπου η Newcastle κέρδισε εντός. Επίσης την ημέρα εκείνη θα έπρεπε να έχω διαθέσιμα σε μετρητά 644,44 ευρώ ώστε να επιτύχω την επιστροφή όλων των χαμένων μου πονταρισμάτων μέχρι τότε και να έχω και καθαρά 300 ευρώ στην τσέπη. Με άλλα λόγια είχαμε απόδοση επί του τζίρου περίπου 11%. Και μάλιστα όσο παραπάνω θα καθυστερούσε το σπάσιμο τόσο μικρότερη θα ήταν η απόδοση.

Istoriko-Manchester-United

Καταλαβαίνουμε ότι για να επιτευχθεί με τέτοιο τρόπο κάποιος στοιχηματικός στόχος απαιτούνται μεγάλα διαθέσιμα κεφάλαια και μάλιστα πάντα υπάρχει ο φόβος αν και κάπως δύσκολο, ότι το φαβορί που διαλέξαμε να τελειώσει το πρωτάθλημα αήττητο εκτός έδρας.

Θεωρητικά μία επόμενη λύση θα ήταν να περιορίσουμε το κυνήγι του σπασίματος ενός φαβορί πριν και μετά από ευρωπαϊκή υποχρέωση, αφού συχνά πυκνά παρατηρείται το φαινόμενο.

Προσωπικά δεν μπορώ να αποφασίσω αν ένα τέτοιο είδος στοιχηματικής επένδυσης είναι ασφαλής ή όχι, πάντως στα αρνητικά συγκαταλέγονται ο χρόνος και τα απαιτούμενα κεφάλαια.

Η επαφή του με το Στοίχημα ξεκίνησε δουλεύοντας ως υπάλληλος σε πρακτορείο του Ο.Π.Α.Π. Είχε την τύχη ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου να είναι αρκετά ψαγμένος πάνω στην δουλειά του και συνδρομητής του περιοδικού «Τα Παιχνίδια της Τύχης» ,το οποίο και αποτέλεσε το πρώτο και καλύτερο «φροντιστήριο». Κατάλαβε βασικές έννοιες όπως τι είναι γκανιότα ,τι κρύβουν οι αποδόσεις , την ψυχολογική πίεση που ασκούν οι αποδόσεις και προσωπικά επέλεξε να δίνει σημασία στην συμπεριφορά των αποδόσεων μέσω στατιστικής ανάλυσης αυτών. Είναι δημιουργός και διαχειριστής του Oddstats.blogspot.com. Συνδεθείτε με τον Betako: Google+