Δεύτερη αγωνιστική για την Premier League αυτό το Σαββατοκύριακο και στο σημερινό πρόγραμμα υπάρχει το Stoke City v Arsenal. Ας δούμε από άποψης στατιστικής αποδόσεων τι δεδομένα έχουμε και πώς να τα αξιοποιήσουμε όσον το δυνατόν καλύτερα, από στοιχηματικής άποψης.

Stoke City v Arsenal

2,75-3,20-2,10 οι αποδόσεις στον εγχώριο bookmaker για 1-Χ-2 αντίστοιχα.

Για όσους ίσως σκέφτονται το διπλό της Arsenal, η προϊστορία δεν είναι και τόσο ενθαρρυντική. Όπως δείχνει ο πίνακας παρακάτω, στις 6 φορές που έχει τιμολογηθεί στο 2,10 έχει επαληθευτεί μόλις μία φορά.

Arsenal Away

Αποδεσμεύοντας την Arsenal, παρατηρούμε ότι στις 17 πιο πρόσφατες εμφανίσεις το διπλό του 2,10 έχει έρθει 9 φορές ποσοστό δηλαδή περίπου 53%, το οποίο προσδίδει αξία στο σημείο γενικότερα.

2,10 Odds Away

Όμως και πάλι αποθαρρυντικό είναι το γεγονός ότι στις 4 τελευταίες επισκέψεις της, όσον αφορά την Premier League η Arsenal έχει αποσπάσει μόλις 1 νίκη.

Stoke v Arsenal

Επίσης αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η απόδοση του 2,10 είναι η υψηλότερη μέχρι τώρα. Άρα δηλαδή το διπλό αναμένεται να μην εμφανίσει τους τζίρους που έκανε παλιότερα. Λίγο ότι είναι οι πρώτες αγωνιστικές, λίγο η φυγή του R.V.Persie.

Ψάχνοντας την παραμικρή αξία βλέπω ότι στα τελευταία 17 παιχνίδια με διπλό στο 2,10 μόνο 2 δεν έφεραν το Goal-Goal. Ίσως λοιπόν ένα ποντάρισμα υπέρ στη συγκεκριμένη αγορά να είναι μία καλή επιλογή.

Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε και πάντα να θυμάστε : Διαβάζουμε όσα πιο πολλά μπορούμε, αξιολογούμε όσα διαβάζουμε και πάντα επιλεγούμε εμείς και μόνο τι θα παίξουμε.

Η επαφή του με το Στοίχημα ξεκίνησε δουλεύοντας ως υπάλληλος σε πρακτορείο του Ο.Π.Α.Π. Είχε την τύχη ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου να είναι αρκετά ψαγμένος πάνω στην δουλειά του και συνδρομητής του περιοδικού «Τα Παιχνίδια της Τύχης» ,το οποίο και αποτέλεσε το πρώτο και καλύτερο «φροντιστήριο». Κατάλαβε βασικές έννοιες όπως τι είναι γκανιότα ,τι κρύβουν οι αποδόσεις , την ψυχολογική πίεση που ασκούν οι αποδόσεις και προσωπικά επέλεξε να δίνει σημασία στην συμπεριφορά των αποδόσεων μέσω στατιστικής ανάλυσης αυτών. Είναι δημιουργός και διαχειριστής του Oddstats.blogspot.com. Συνδεθείτε με τον Betako: Google+