Δεύτερη ημέρα της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League απόψε με τους ομίλους 5-8 να έχουν την… τιμητική τους. Το ενδιαφέρον εστιάζεται στην Allianz Arena με την Bayern να φιλοξενεί τη Valencia, αλλά και στο Stamford Bridge με την κάτοχο του τροπαίου, Chelsea, να υποδέχεται τη φιλόδοξη Juventus.

Στην Allianz Arena, η Bayern Munchen (στο 1.40) είναι το μεγάλο φαβορί υποδεχόμενη τη Valencia (στο 8.50). Οι Βαυαροί, ακόμη κι αν τελικά αγωνιστούν χωρίς τον Arjen Robben (στο 1.91 στην αγορά Να Σκοράρει), έχουν τους παίκτες για να πάρουν τη νίκη απέναντι στις «νυχτερίδες» που και κακή παράδοση έχουν με την Bayern και απουσίες έχουν και, γενικώς, δεν πείθουν φέτος με τις εμφανίσεις τους στη La Liga. Ο Mario Mandzukic (στο 5.50 στην αγορά Πρώτος Σκόρερ) έχει αντικαταστήσει επάξια τον Mario Gomez, ο Javi Martinez γνωρίζει καλά τη Valencia από την παρουσία του στο ισπανικό πρωτάθλημα και ο Franck Ribery (στο 6.50 στην αγορά Πρώτος Σκόρερ) περιμένει πώς και πώς αυτά τα ματς για να δείξει (για μια ακόμη φορά) την αξία του. Ο Roberto Soldado (στο 9.00 στην αγορά Πρώτος Σκόρερ) δεν φτάνει για την ομάδα του Mauricio Pellegrino, ο οποίος είχε χάσει το καθοριστικό πέναλτι στον τελικό του Champions League με την Bayern το 2001! Η νίκη θα έρθει εύκολα για την ομάδα του Jupp Heynckes και το δρόμο μπορεί να τον ανοίξει, από αέρος, ο Dante (στο 6.00 στην αγορά Να Σκοράρει)!

Το παιχνίδι που κλέβει την παράσταση στη δεύτερη δόση της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, είναι αυτό ανάμεσα στην Chelsea (στο 2.30) και τη Juventus (στο 3.70). Η κάτοχος του τροπαίου ευελπιστεί να πετύχει την έβδομη συνεχόμενη νίκη της στο Stamford Bridge, εκεί όπου στήριξε την πορεία της μέχρι τον τελικό της Allianz Arena πέρυσι. Αλλά η «Γηραιά Κυρία» δεν αστειεύεται. Και είναι αήττητη για 40 και πλέον αγώνες, έστω και σε εγχώριο επίπεδο. Στην επανεμφάνισή της στην κορυφαία διοργάνωση έπειτα από μια τριετία, η Juventus θα επιδιώξει να πάρει και μια μίνι ρεβάνς από την Chelsea, από την οποίας είχε ηττηθεί με συνολικό σκορ 3-2 την τελευταία φορά που είχαν συναντηθεί στο Champions League. Δυνατές στον άξονα και οι δυο ομάδες, δύσκολα θα ανοίξει το παιχνίδι, μιας και θα φοβάται ο Roberto Di Matteo τη Juventus και ο Antonio Conte (από τις κερκίδες) την Chelsea. Θα προτιμήσω το under 2,5 γκολ (στο 1.67) ενώ με λίγο περισσότερο ρίσκο μπορεί να κρατήσει κανείς και το under 1,5 γκολ (στο 2.88).

Είναι και η Celtic (στο 3.60). Η οποία υποδέχεται την Benfica (στο 2,10) όντας σε μετριότατη κατάσταση και προερχόμενη από την εκτός έδρας ήττα με 2-1 από τη Saint Johnston. Οσο απίστευτο κι αν φαίνεται, η απουσία του Γιώργου Σαμαρά αποδεικνύεται καθοριστική για την ομάδα του Nil Lennon. Βέβαια, και οι «αετοί» της Λισσαβόνας μικρή σχέση έχουν με την περυσινή ομάδα που πέταξε εκτός διοργάνωσης τη Manchester United. Συνήθως τα ματς στη Σκοτία πηγαίνουν σε χαμηλό σκορ – τουλάχιστον αυτό έδειξαν Celtic και Rangers τα τελευταία χρόνια – ενώ και η Benfica δεν θα έλεγε όχι στο βαθμό της ισοπαλίας (στο 3.40). Πρώτη επιλογή το under 2,5 γκολ (στο 1.67) και εδώ.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

F. Ribery        Πρώτος Σκόρερ στον αγώνα Bayern – Valencia @ 6.50

Dante  Να Σκοράρει στον αγώνα Bayern – Valencia @ 6.00

Chelsea – Juventus   under 2,5 γκολ @ 1.67

Celtic – Benfica         under 2,5 γκολ @ 1.67

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).