Από την πληθώρα των επιλογών που υπάρχουν στο σημερινό κουπόνι του Στοιχήματος, δεν ήταν δύσκολο να βρεθούν δυο που θα με απασχολήσουν λιγάκι περισσότερο. Σε Premier League Σκοτίας και Αγγλίας βλέπω δυο πολύ πιθανά over. Είτε 2,5 γκολ είτε και 3,5 γκολ…

Στο Old Trafford αναμένεται να έχουμε γκολ και θέαμα. Και επειδή η Manchester United (στο 1.615) έρχεται από τέσσερα διαδοχικά over 2,5 γκολ – και μάλιστα τα τρία εξ αυτών ήταν και over 3,5 γκολ (στο 2.70) – και επειδή η Tottenham (στο 6.00) μετράει πέντε στα πέντε Goal/Goal (στο 1.667) και τρία over 2,5 γκολ. Μαζί μας και η παράδοση, με τρία over 2,5 γκολ (στο 1.667) την τελευταία τετραετία. Ο προπονητής της Manchester United, Sir Alex Ferguson, ίσως προφυλάξει τον Wayne Rooney που επιστρέφει από τραυματισμό, αλλά η λογική λέει πως θα του δώσει χρόνο συμμετοχής, με τον Αγγλο φορ να έχει επιστρέψει από τραυματισμό μεσοβδόμαδα στη νίκη 2-1 επί της Newcastle για το League Cup. Μάλιστα, ο Rooney (στο 2.10 να Σκοράρει Οποτεδήποτε) έχει σημειώσει επτά γκολ στις οκτώ τελευταίες εμφανίσεις του κόντρα στους «Spurs».

united-kingdom

Υπάρχουν, όμως, και… καλύτεροι: ο Ryan Giggs (στο 4.333 στην αγορά Σκόρερ Οποτεδήποτε) έχει πετύχει 10 γκολ κόντρα στην Tottenham, περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα της Premier League και ο Robin van Persie (στο 4.20 στην αγορά Πρώτος Σκόρερ) μετράει πέντε γκολ και τέσσερις ασίστ στα έξι τελευταία (εντός έδρας) παιχνίδια κόντρα στην Tottenham αγωνιζόμενος (μέχρι πρόσφατα) με τη φανέλα της Arsenal! Επιπλέον, η United έχει κερδίσει πέναλτι και στα τρία τελευταία παιχνίδια της και δεν αποκλείεται να κάνει… καρέ (στο 11.00 στην αγορά Μέθοδος Πρώτου Γκολ).

Ο προπονητής της Tottenham, Andre Villas-Boas, θα επαναφέρει τους Brad Friedel, Gareth Bale (στο 4.333 στην αγορά Σκόρερ Οποτεδήποτε) και Jermain Defoe, μεταξύ άλλων, που ξεκουράστηκαν στη νίκη στην Carlisle για το League Cup μεσοβδόμαδα. Ειδικά για τον Defoe (στο 3.00 στην αγορά Σκόρερ Οποτεδήποτε) απόψε θα υπάρχει ένα ιδιαίτερο κίνητρο, αφού με τα τέσσερα φετινά γκολ του – και τη μία ασίστ – έφτασε τα 199 στην Premier League. Πάντως, από το 1989 έχει να κερδίσει η Tottenham στο Old Trafford (22 ήττες σε 26 επισκέψεις, οι εννέα τελευταίες συνεχόμενες) τη Manchester United.

Στην Premier League της Σκοτίας, υπάρχει η αναμέτρηση της Aberdeen με τη Hibernian. Δυο ομάδες που είναι σε αρκετά καλή κατάσταση, με την μεν Aberdeen (στο 2.75) να έχει συμπληρώσει οκτώ αγώνες αήττητη και τη δε Hibernian (στο 3.75) να φιγουράρει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Η παράδοση στο Pitondrie δεν έχει ισοπαλία – πέντε άσοι και τέσσερα διπλά – αντίθετα έχει έξι over 2,5 γκολ (στο 2.10) στις εννέα αναμετρήσεις της τελευταίας πενταετίας. Επίσης, ειδικά οι φιλοξενούμενοι της Hibernian αρέσκονται σε ανοιχτά παιχνίδια (τρία σερί over 2,5 γκολ και τέσσερα στα πέντε πιο πρόσφατα), με το goal/goal (στο 1.80) να είναι το αγαπημένο τους σημείο. Η Aberdeen φάνταζε πιο σφιχτή, αλλά μετά το 3-3 με τη Motherwell, άλλαξα γνώμη…

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Manchester United – Tottenham   Goal/Goal @ 1.667

Manchester United – Tottenham   over 3,5 γκολ @ 2.70

Μέθοδος 1ου γκολ       Πέναλτι @ 11.00

R. Van Persie Να Σκοράρει Πρώτος στο παιχνίδι @ 4.20

W. Rooney      Να Σκοράρει Οποτεδήποτε στο παιχνίδι @ 2.10

R. Giggs          Να Σκοράρει Οποτεδήποτε στο παιχνίδι @ 4.333

J. Defoe         Να Σκοράρει Οποτεδήποτε στο παιχνίδι @ 3.00

Aberdeen – Hibernian          over 2,5 γκολ @ 2.10

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).