miden-gkaniota-stoiximan-betfair

Το Stoiximan είναι μια νέα εταιρία στο online στοίχημα που προσφέρει καθημερινά έναν αγώνα με μηδέν (0%) γκανιότα! Σήμερα ο αγώνας που έχει επιλεγεί είναι η αναμέτρηση των Ιωαννίνων και του Ολυμπιακού, προσφέροντας τον άσο στο 10.0, το διπλό στο 1.47 και την ισοπαλία στο 4.50. Σε άμεση σύγκριση με τις τρέχουσες αποδόσεις του ανταλλακτηρίου στοιχημάτων της betfair, διαπιστώνει κανείς πως είναι σχεδόν πανομοιότυπες, ενώ οι αποδόσεις του Πάμε Στοίχημα (6.25, 1.40 και 3.60 αντίστοιχα) απέχουν έτη φωτός. Ποια από τις τρεις εταιρίες προσφέρει τελικά τις πιο συμφέρουσες αποδόσεις στον αγώνα της Ελληνικής Super League;

Φυσικά η σύγκριση έχει να κάνει άμεσα με τον StoixiMan και την Betfair, παρά με το Πάμε Στοίχημα. Οι βιαστικοί θα έλεγαν πως συμφέρει εκ πρώτης όψεως να στοιχηματίσει κανείς στο Stoiximan, ειδικά αν πρόκειται να ποντάρει κανείς στα Γιάννινα, αφού τη στιγμή αυτή η διαθέσιμη απόδοση για τον άσο είναι το 9.60. Στην περίπτωση της ισοπαλίας ή του διπλού τα πράγματα είναι ίδια. Οι πιο προνοητικοί θα αναλογίζονταν την προμήθεια του ανταλλακτηρίου στοιχημάτων και θα επέλεγαν το Stoiximan και για τα τρία πιθανά σημεία του αγώνα.

Μην ξεχνάμε πως προμήθεια και μικρές αποδόσεις απορροφούν το κέρδος, ενώ δεν πρέπει να λησμονείται η επίδραση των betfair Premium Charges στην κερδοφορία ενός συστήματος. Για όσους ασχολούνται με το χρηματιστήριο, μπορείτε να διαβάσετε τη σύγκριση της προμήθειας μεταξύ ανταλλακτηρίου και χρηματιστηρίου.

Επιστρέφοντας στον αγώνα της Super League και στη μηδενική γκανιότα του Stoiximan, εάν υποθέσουμε πως στοιχηματίζουμε με 5% προμήθεια στο ανταλλακτήριο της betfair, οι πραγματικές αποδόσεις μετατρέπονται σε: 9.17, 1.446 και 4.23. Αν και οι αποδόσεις παραμένουν σταθερά υψηλότερες από τις αποδόσεις του Πάμε Στοίχημα, πλέον γίνεται αντιληπτό το πλεονέκτημα της μηδενικής γκανιότας του Stoiximan. Ακόμα και στην περίπτωση που μιλάμε για μεγάλους παίκτες (ή συμφωνίες) που φέρνουν την προμήθεια στο χαμηλότερο ποσοστό της (2%), οι αποδόσεις του StoixiMan παραμένουν οι ελκυστικότερες!

Ας ρίξουμε και μια ματιά κλείνοντας στις τρέχουσες αποδόσεις άλλων γνωστών online bookmakers.

sygkrisi-apodoseon-giannina-olympiakos-stoiximan

Παρατηρούμε πως νωρίς το πρωί η καλύτερη απόδοση για να στοιχηματίσει κανείς στον Ολυμπιακό είναι η WilliamHill (1.5) ενώ εάν προβλέπετε πως το παιχνίδι θα καταλήξει σε ισοπαλία ή σε έκπληξη για τα Γιάννινα, το StoixiMan προσφέρει τις μεγαλύτερες αποδόσεις. Πιο ψηλά ακόμα κι από την Pinnacle που κατ’εξοχήν προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις από τους παραδοσιακούς bookmakers!

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.