Μεγάλη μέρα η σημερινή για τους φίλους της Premier League. Δυο μεγάλα ντέρμπι τα οποία θα τραβήξουν πολλά euro – και όχι μόνο – αλλά και το ενδιαφέρον όλων των ποδοσφαιρόφιλων. Liverpool εναντίον Manchester United και λίγο αργότερα, Manchester City κόντρα σε Arsenal.

premier-league-omades-2012

Στο Anfield, η Liverpool (στο 2.75) περιμένει τη Manchester United (στο 2.80) και η αλήθεια είναι πως δεν βλέπω τους “Reds” να χάνουν. Αλλωστε, έχουν να ηττηθούν από την ομάδα του Sir Alex Ferguson από το 2007… Κάποια στιγμή θα πρέπει να έρθει το ξέσπασμα από την Liverpool του Brendan Rodgers που έδειξε διάθεση στο ματς με τη Young Boys για το Europa League (5-3). Αντίθετα, οι “Red Devils” προβλημάτισαν με την απόδοσή τους στο ματς με τη Galatasaray για το Champions League – κι ας κέρδισαν 1-0 – ενώ και η παράδοση στο Merseyside δεν τους ευνοεί και ιδιαίτερα. Αλλωστε, στην πρεμιέρα η Manchester United ηττήθηκε από τους “Blues” της πόλης, την Εβερτον, με 1-0. Θα κρατήσω το 1Χ για τη Liverpool – μιας και βολεύουν οι αποδόσεις – ενώ θα ποντάρω κάτι ψιλά για σκόρερ πρώτου γκολ στον θρασύτατο Fabio Borini (στο 11.00).

Η άλλη ομάδα του Μάντσεστερ, η City (στο 1.75) νομίζω πως δεν θα έχει ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στην Arsenal (στο 4.80).Το μόνο που με προβληματίζει είναι το κλίμα στα αποδυτήρια της City, μετά τη σύγκρουση του πορτιέρο Joe Hart με τον προπονητή Roberto Mancini. Γενικώς, η ήττα από τη Real Madrid στο Santiago Bernabeu για το Champions League (3-2 με δυο γκολ της Real στο τελευταίο πεντάλεπτο), άνοιξε πληγές στο σώμα της Manchester City. Η Arsenal πέρασε νικηφόρα από το Le Mosson, κερδίζοντας 2-1 τη Montpellier στην πρώτη αγωνιστική του Champions League, αλλά κι αυτή δεινοπάθησε στην επανάληψη. Ολοι στην Αγγλία λένε για τη δουλειά που κάνει ο βοηθός του Arsene Wenger, ο Steve Bould, στην άμυνα των Λονδρέζων. Θα δοκιμαστεί σκληρά απόψε στο Etihad Stadium η Arsenal… Θα ρισκάρω με το over 3,5 γκολ (στο 2.75) και θα ποντάρω στον Carlos Tevez (στο 6.00) για να ανοίξει το σκορ.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Liverpool – Manchester United       1X @ 2.75-3.30

F. Borini          Σκόρερ Πρώτου Γκολ στον αγώνα Liverpool – Manchester United @ 11.00

Manchester City – Arsenal  over 3,5 γκολ @

C. Tevez         Σκόρερ Πρώτου Γκολ στον ασγώνα Manchester City – Arsenal @ 6.00

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).