Αν και υπάρχουν άλλες αναμετρήσεις στο κυριακάτικο πρόγραμμα της Premier League, στοιχηματικά εμείς θα ασχοληθούμε με το Newcastle-Norwich.

Ας δούμε τι στατιστικά έχουμε από τις αποδόσεις του εγχώριου bookmaker.

1,65-3,35-4,00 (OPAP)

Στον πίνακα παραπάνω βλέπουμε την εικόνα της 3άδας των αποδόσεων. Με 7/12 επαληθεύσεις το σημείο του άσσου, το 1,65 φαίνεται άδικο και «μικρό». Επίσης το ότι στην πανομοιότυπη 3άδα αποδόσεων η γηπεδούχος έχει ηττηθεί στο παρελθόν, με προβληματίζει τουλάχιστον.

Επίσης ο πίνακας παρακάτω μας «φανερώνει» ότι η γηπεδούχος είναι υπερτιμημένη σαν αξία. Με 3/6 νίκες και μάλιστα με σκορ 1-0 δεν θα έλεγα ότι το 1,65 σαν στοιχηματική απόδοση συμβαδίζει με την αγωνιστική απόδοση.

Newcastle @ 1,65 (OPAP)

Γενικότερα βάση της περυσινής πορείας μία εντός έδρας νίκη της Newcastle θα έπρεπε βάση στατιστικής να αποδίδει 1,73 αφού στα 19 ματς κέρδισε τα 11.

Από την άλλη μία εκτός έδρας ήττα της Norwich, θα έπρεπε να αποδίδει κάτι κοντά στο 2,10 αφού πέρυσι έκανε 9/19 εκτός έδρας ήττες. Βέβαια πέρυσι ηττήθηκε εκτός από την Newcastle αλλά και πάλι ήταν ένα κλειστό ματς με τελικό σκορ 1-0.

Αν θα «έπρεπε» να ζητήσω αξία σε αυτή την αναμέτρηση θα την έψαχνα στο under 2,5 το οποίο αν χαλούσε θα χαλούσε στο 2-1 ακριβές σκορ. Βέβαια δεν σημαίνει ότι το διπλό στο 0-1 ακριβές σκορ θα μου προκαλούσε έκπληξη.

Newcastle-Norwich (Wage Table)

Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε και πάντα να θυμάστε : Διαβάζουμε όσα πιο πολλά μπορούμε, αξιολογούμε όσα διαβάζουμε και πάντα επιλεγούμε εμείς και μόνο τι θα παίξουμε.

Η επαφή του με το Στοίχημα ξεκίνησε δουλεύοντας ως υπάλληλος σε πρακτορείο του Ο.Π.Α.Π. Είχε την τύχη ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου να είναι αρκετά ψαγμένος πάνω στην δουλειά του και συνδρομητής του περιοδικού «Τα Παιχνίδια της Τύχης» ,το οποίο και αποτέλεσε το πρώτο και καλύτερο «φροντιστήριο». Κατάλαβε βασικές έννοιες όπως τι είναι γκανιότα ,τι κρύβουν οι αποδόσεις , την ψυχολογική πίεση που ασκούν οι αποδόσεις και προσωπικά επέλεξε να δίνει σημασία στην συμπεριφορά των αποδόσεων μέσω στατιστικής ανάλυσης αυτών. Είναι δημιουργός και διαχειριστής του Oddstats.blogspot.com. Συνδεθείτε με τον Betako: Google+