Με το Wigan εναντίον Fulham για την 4η αγωνιστική της Premier League θα ασχοληθούμε από στοιχηματικής άποψης. Με μία ματιά στις αποδόσεις του εγχώριου bookmaker βλέπουμε ότι μιλάμε για αμφίρροπο παιχνίδι.

2,20-3,25-2,55 (OPAP)

Ένα 2ο βασικό στοιχείο είναι η πρόσφατη προϊστορία των αναμετρήσεων, όπου όπως βλέπουμε στον πίνακα παρακάτω 5/7 αναμετρήσεις αναδείχθηκαν ισόπαλες.

Wigan vs Fulham (Last 7)

Και οι 2 ομάδες προέρχονται από αγώνες με αρκετά τέρματα. Η δε Wigan με 4 κατά εκτός και η Fulham με 3 υπέρ εντός. Λογικά θα ήταν υπερβολικό να επιτευχθεί κάτι ανάλογο σε αυτή την μεταξύ τους αναμέτρηση. Δηλαδή τέτοιο εύρος νίκης/ήττας.

Η Wigan σαν γηπεδούχος θα πρέπει να πιέσει για την νίκη στην έδρα της και αυτό με βάζει σε σκέψεις. Με τον Berbatov στην επίθεση της η Fulham διαθέτει την ποιότητα που χρειάζεται, ώστε να μετατρέψει μία καλή αντεπίθεση ή μία στημένη μπάλα σε τέρμα.

Στοιχηματικά λοιπόν σκέφτομαι να κυνηγήσω μία θεωρητικά έκπληξη.

Όπως φαίνεται στον πίνακα παρακάτω, ποντάρω στον άσσο και την ισοπαλία σαν κάλυψη (επιστροφή του τζίρου μου) και ρισκάρω σε διπλό στο ακριβές σκορ 1-2.

Wigan vs Fulham (Wage Table)

Πέρυσι το ακριβές σκορ 1-2 εμφανίστηκε 34/380. Ποσοστό περίπου 9% που σημαίνει μία απόδοση κοντά στο 11,00 είναι δίκαιη.

Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε και πάντα να θυμάστε: Διαβάζουμε όσα πιο πολλά μπορούμε, αξιολογούμε όσα διαβάζουμε και πάντα επιλεγούμε εμείς και μόνο τι θα παίξουμε.

Η επαφή του με το Στοίχημα ξεκίνησε δουλεύοντας ως υπάλληλος σε πρακτορείο του Ο.Π.Α.Π. Είχε την τύχη ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου να είναι αρκετά ψαγμένος πάνω στην δουλειά του και συνδρομητής του περιοδικού «Τα Παιχνίδια της Τύχης» ,το οποίο και αποτέλεσε το πρώτο και καλύτερο «φροντιστήριο». Κατάλαβε βασικές έννοιες όπως τι είναι γκανιότα ,τι κρύβουν οι αποδόσεις , την ψυχολογική πίεση που ασκούν οι αποδόσεις και προσωπικά επέλεξε να δίνει σημασία στην συμπεριφορά των αποδόσεων μέσω στατιστικής ανάλυσης αυτών. Είναι δημιουργός και διαχειριστής του Oddstats.blogspot.com. Συνδεθείτε με τον Betako: Google+