Το ομολογώ. Η σημερινή ημέρα είναι από αυτές που δεν έχω όρεξη για τίποτα στοιχηματικό. Ίσως είναι το γεγονός ότι η χθεσινή ημέρα ήταν εξαιρετική από στοιχηματικής πλευράς, ίσως επειδή πραγματικά χόρτασα ποδόσφαιρο, αφού παρακολούθησα τα Arsenal-Chelsea, Manchester Utd – Tottenham και Sevilla – Barcelona, παιχνίδια με σύνολο τερμάτων 13 στον αριθμό! Ή τέλος επειδή εδώ στο βορρά ο καιρός είναι απλά εκπληκτικός και πραγματικά μου έχει πάρει τα μυαλά. Έτσι αποφάσισα να τοποθετήσω δύο δυάδες ,  δυάδες, οι οποίες στα δικά μου μάτια δείχνουν ότι έχουν αρκετές πιθανότητες επαλήθευσης.

boca-juniors-torcida

Boca Juniors/Trabzonspor

Boca JuniorsΔεύτερη συνεχόμενη απώλεια δύσκολα να έχει η ομάδα του Julio César, η οποία υποδέχεται στον ναό την χειρότερη ομάδα, όσον αφορά την εκτός έδρας φόρμα της, του Torneo Inicial. Μπορεί η San Martin De San Juan να ξέσπασε την τελευταία αγωνιστική απέναντι Quilmes, ωστόσο στα δικά μου μάτια, το γεγονός αυτό αποτελεί την εξαίρεση στον κανόνα. Το δεύτερο σημείο της δυάδας, είναι αυτό της Trabzonspor, η οποία υποδέχεται την σκληροτράχηλη, αλλά όχι ικανή για μεγάλα πράγματα, Mersin.  Φυσικά η τελευταία έχει δείξει μεσοεπιθετικά αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα, ωστόσο έχοντας την εικόνα της Trabzonspor από το τελευταίο της παιχνίδι στην έδρα της Fenerbahce, πρέπει να ομολογήσω ότι μου άρεσε υπερβολικά. Δυάδα με άσσους, το οποίον βέβαια οι αποδόσεις είναι αρκετά συμπιεσμένες.

Lyon/Atl. Madrid

Atletico MadridΤο παιχνίδι που διεξάγεται στο Estadi Cornellà-El Prat έχει ένα κοινό χαρακτηριστικό, τόσο η  Espanyol όσο και η ασυγκράτητη Atletico Madrid έχουν επαληθεύσει το σημείο του Over 2.5 σχεδόν στο 90% των αγώνων που έχουν δώσει στην κατηγορία. Έχοντας στο μυαλό ότι οι καταλανοί θα ψάξουν τη νίκη, εκτιμώ ότι goal/goal αποτελεί ένα στοίχημα που ίσως να επιβεβαιωθεί ακόμα και από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Η δυάδα μου θα κλείσει με το goal/goal της αναμέτρησης που διεξάγεται στο Stade de Gerland, καταθέτοντας βέβαια τη  δυσκολία του συγκεκριμένου σημείου. Μπορεί η Bordeaux να μην έχει τη φήμη της άκρως επιθετικής ομάδας, ωστόσο ο τρόπος παιχνιδιού της γηπεδούχου μπορεί να της δώσεις τις ευκαιρίες ώστε να φτάσει στην επίτευξη ενός τέρματος, το οποίο από μόνο θα επαληθεύσει το συγκεκριμένο στοίχημα.

Δυάδες λοιπόν γα του λάτρεις του ρίσκου και των παρολί.

Προγνωστικά Ποδοσφαίρου

Lyon – Bordeaux / Espanyol – Atl.

Both teams to score – 2 teams parlay [at] 3.27

Boca Juniors – San Martin / Trabzonspor – Mersin
Boca Juniors / Trabzonspor – 2 teams parlay [at] 2.33

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).