Είχα γράψει πριν αρκετό καιρό ότι τη φετινή χρονιά θα προσπαθήσω να πραγματοποιήσω κάτι που δεν έχω καταφέρει και φυσικά δεν ξέρω αν μπορώ, αφού το εγχείρημα θα γίνει κόντρα στα μαθηματικά και τις πιθανότητες: να μετατρέψω 10 ευρώ σε 1.000 ευρώ, πραγματοποιώντας επανατοποθέτηση των χρημάτων που κερδίζονται σε κάθε επόμενο μου στοίχημα. Λεπτομέρειες για το πώς θα γίνεται μπορείτε να βρείτε εδώ.

hybridtrader 1K

Πλέον μπορώ να πω ότι το συγκεκριμένο project τίθεται εν ισχύ ευελπιστώντας να έχει θετική κατάληξη. Πρέπει να σημειώσω ότι για τις ανάγκες του χρόνου, της εύρεσης αξίας, αλλά και της δυναμικής κατάστασης του όλου εγχειρήματος, τα  στοιχήματα θα τοποθετούνται τόσο πριν την έναρξη των γεγονότων όσο και κατά τη διάρκεια αυτών, χωρίς στοιχηματική ανάλυση, με ταυτόχρονη ανάρτηση εικόνων και αποτελεσμάτων από το σύστημα διαχείρισης του bookmaker, τόσο εδώ όσο και στο προσωπικό μου Twitter. Οπότε μείνετε συντονισμένοι.

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).