Επιστροφή στις στοιχηματικές επάλξεις, έχοντας μπροστά μας μια περίοδο γεμάτη μπάλα (μου αρέσει περισσότερο σαν λέξη) και φυσικά προγνωστικά ποδοσφαίρου και στοίχημα. Μεγάλο κουπόνι το σημερινό, ωστόσο, ειδικά τα του νησιού, θα τα αφήσουμε μία εβδομάδα ακόμα για να δούμε τα πατήματα και τις δυνατότητες της κάθε ομάδας. Τώρα που γράφω για δυνατότητες, κάτι τέτοιο επιχειρώ να κάνω και με τις Ελληνικές ομάδες, ώστε να είμαι σε θέση να διακρίνω ή όχι κάποιες στοιχηματικές ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της σεζόν. Προσπάθεια εξερεύνησης η σημερινή λοιπόν με τρία παιχνίδια της Super League.

ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός

Εδώ δεν έχω να γράψουμε και πάρα πολλά εκτός βέβαια από το γεγονός ότι για τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή το line του 1.25  κρίνεται απλά υπερβολικό. Οι Πειραιώτες δεν έχουν βρει ακόμα ρυθμό και σίγουρα θα προσπαθήσουν να διαχειριστούν όσο καλύτερα το παιχνίδι αλλά και τις δυνάμεις τους, ελέω Champions League. Το διπλό δεν βρίσκεται στο πεδίο του στοιχηματικού μου ενδιαφέροντος, οπότε αναγκαστικά κοιτάω προς την στοιχηματική αγορά του συνόλου των γκολ. Αν δεν υπήρχε το μεσοβδόμαδο Ευρωπαϊκό παιχνίδι τότε το Over 2.5 που αγγίζει ακόμα και το 2.25 θα μπορούσε να ήταν μια επιλογή, ωστόσο θα εκτιμώ ότι μπορεί να βγει οριακά. Σύνολο γκολ 2-3.

Πανθρακικός – Παναθηναϊκός

Για να γράψω την πάσα αλήθεια, η ομάδα Jesualdo Ferreira δε με έχει πείσει ότι μπορεί να καταφέρει και πολλά πράγματα τη φετινή χρονιά, γιατί απλά ομάδες που δεν έχουν επιθετική γραμμή δεν με εμπνέουν. Οι πράσινοι ενώ δημιουργούν ευκαιρίες δεν μπορούν να τις μετουσιώσουν σε γκολ, γεγονός που το πλήρωσε ακριβά την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα τους με τα Γιάννινα. Ωστόσο, δεν μπορώ να παραβλέψω το γεγονός της σημερίνής του αντιπάλου, μιας ομάδας υποψήφιας για τον υποβιβασμό την φετινή χρονιά. Αποδόσεις του 1.70 στο διπλό κρίνονται ικανοποιητικές για ορθολογικά στοιχήματα.

Προγνωστικά Ποδοσφαίρου

ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός

Σύνολο γκολ 2-3

Πανθρακικός – Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός @ 1.67

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).