Το τελευταίο διάστημα παρακολουθώ με αρκετό ενδιαφέρον τις αποδόσεις που προσφέρουν οι διάφοροι bookmakers και πραγματικά άλλες φορές γελάω (μάλλον για κλάματα είναι) και άλλες φορές απλά απογοητεύομαι με τις προσφερόμενες τους υπηρεσίες. Γενικά τόσο στο στοίχημα όσο και στο trading οι προσωπικές μου αρχές (είναι και αρκετές) υπερκαλύπτονται από τις τρεις πρώτες τις οποίες και θεωρώ αδιαπραγμάτευτες, όταν στοιχηματίζω πετυχημένα ή μη. Διαχείριση χρημάτων, διαχείριση στοιχημάτων αλλά και αξία είναι τα βασικά και αδιαπραγμάτευτα στοιχεία. Δύο σημεία μου έχουν καθίσει από το πρωί και εφόσον μου τα προσφέρει απλόχερα δεν έχω παρά να τα ποντάρω.

Tottenham – QPR

Tottenham_QPR

Μεγάλο παιχνίδι αναμένω στο White Hart Lane ανάμεσα σε δύο ομάδες που μπορεί να μην έχουν ξεκινήσει καλά τον μαραθώνιο της Premier League, αλλά αποτελούν σχήματα που εν δυνάμει κρύβουν και ταλέντο, δύναμη και μπορούν να δημιουργήσουν ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου.  Η ομάδα του Villas-Boas δεν έχει ακόμα νίκη στην έδρα της και στο σύνολο των πρώτων τεσσάρων αγωνιστικών έχει δύο Over 2.5, αλλά σημαντικότερο από όλα έρχεται από 4 συνεχόμενα γκολ/γκολ. Επιπρόσθετα, η ομάδα του βορειοανατολικού Λονδίνου έτρεξε αρκετά στον αγώνα του Europa League με τη Lazzio, χωρίς αποτέλεσμα, πιστοποιώντας ότι θέλει ακόμα αρκετή δουλειά. Στον αντίποδα, ένα είναι σίγουρο ότι η ομάδα του Hughes έχει και την ποιότητα αλλά και τα στοιχεία να κάνει ωραία παιχνίδια στην κατηγορία, όταν καταφέρει να βρει τα πατήματά της. Το 2.030 που δίδεται για την QPR με ένα γκολ αβάντζο κρίνεται υψηλό. Επιπρόσθετα, και έχοντας πίστη στην ικανότητα των επιθετικών τους γραμμών, με οδηγεί και στο ειδικό στοίχημα του γκολ/γκολ, το οποίο και έχει πιθανότητες επαλήθευσης.

Ολυμπιακός – Πανθρακικός

Olympiakos FCΣτη χαρά των παικτών του Over 2.5 έχει εξελιχθεί η ομάδα του Πειραιά, γεγονός που πηγάζει όχι τόσο από την επιθετική της γραμμή, η οποία όντως είναι πολύ καλή για το εγχώριο πρωτάθλημα, αλλά από το γεγονός ότι δείχνει ότι η αμυντική του γραμμή δεν έχει ακόμα δέσει. Άποψή μου είναι ότι οι μεγάλες ομάδες περιέχουν 2 βασικά συστατικά. Πρώτον, κορυφαίο τερματοφύλακα και δεύτερον μεγάλα στόπερ. Για το πρώτο δεν θέλω να γράψω τα αυτονόητα. PanthrakikosΓια τα στόπερ όμως το μόνο που σημειώνω είναι ότι αποτελούν μεγάλη έκπληξη αφού τρέφω μεγάλη εκτίμηση τόσο στoν Μανωλά όσο και στον Contreras. Έχω την εντύπωση ότι σήμερα η ομάδα του Πορτογάλου θα προσπαθήσει να εξιλεωθεί στους φιλάθλους του μετά από την ήττα στο Champions League.  Ο Πανθρακικός έχω την εντύπωση ότι ακόμα θα πανηγυρίζει τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό, γεγονός που μπορεί να του στοιχίσει. Σύνολο σε γκολ επιλέγω σήμερα, βασιζόμενος κατά πολύ στον εγωισμό των ερυθρολεύκων.

Προγνωστικά Ποδοσφαίρου

Tottenham – QPR  QPR+1 [at] 2.03, G/G [at] 1.727

Ολυμπιακός – Πανθρακικός Σύνολο γκολ 4-6 [at] 2.625

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).