Βραδιά Champions League και η αποψινή, με τη 2η αγωνιστική των ομίλων 1-4. Στο… χορό μπαίνει και Ολυμπιακός, που φιλοξενείται στο Emirates Stadium από την Arsenal θέλοντας να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα για να μείνει ζωντανός στο κυνήγι της πρώτης δυάδας. Δύσκολα…

Ο Ολυμπιακός (στο 10.00) ταξίδεψε στο Λονδίνο για να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί από την Arsenal (στο 1.364) του Arsene Wenger. Μια Arsenal που γνώρισε το Σάββατο την πρώτη φετινή της ήττα, στο 1-2 από την Chelsea στο Emirates και θέλει να ξεσπάσει, στο ίδιο γήπεδο, κόντρα σε έναν Ολυμπιακό που έχει αρκετές απουσίες και που, σίγουρα, δεν έχει μεγάλη σχέση με τον περυσινό που δυσκόλεψε αφάνταστα τους «Gunners» προτού ηττηθεί τελικά με 2-1. Ο Alex Oxlade-Chamberlain (στο 3.40 στην αγορά Σκόρερ Οποτεδήποτε) είχε ανοίξει το σκορ για την Arsenal, ο Andre Santos έκανε το 2-0, για να μειώσει ο David Fuster (στο 7.00 στην αγορά Σκόρερ Οποτεδήποτε) για τους «ερυθρόλευκους».

arsenal-olympiacos-champions-league

Οι «Gunners» έχουν αλλάξει σε σχέση με πέρυσι, ιδίως επιθετικά, με τους Santi Cazorla (στο 2.60 στην αγορά Σκόρερ Οποτεδήποτε), Gervinho (στο 6.50 στην αγορά Σκόρερ Πρώτου Γκολ) και Lukas Podolski (στο 2.00 στην αγορά Σκόρερ Οποτεδήποτε) να δίνουν μια… άλλη νότα. Και από τον πάγκο έρχεται ο Olivier Giroud (στο 2.10 στην αγορά Σκόρερ Οποτεδήποτε) για να… δέσει το γλυκό. Η λογική λέει πως η Arsenal θα θέλει να ξεπεράσει αναίμακτα την ήττα από την Chelsea  και αυτός ο Ολυμπιακός προσφέρεται όχι μόνο για μια εύκολη νίκη, αλλά και για over 3,5 γκολ (στο 2.45). Για σκόρερ πρώτου γκολ θα πάω με τον Gervinho ο οποίος σκόραρε και στη νίκη επί της Montpellier και στην ισοπαλία με τη Manchester City και στην ήττα από την Chelsea.

Παραμένοντας στην Αγγλία, θα ποντάρω στη νίκη της Manchester City (στο 1.85) που φιλοξενεί στο Etihad Stadium τη Dortmund (στο 4.40). Οι πρωταθλητές Αγγλίας ηττήθηκαν στις καθυστερήσεις από τη Real Madrid στο Santiago Bernabeu, ηττήθηκαν και στην παράταση από την Aston Villa στο Carling Cup, αλλά η νίκη επί της Fulham στο Craven Cottage το Σάββατο – και μάλιστα με ανατροπή στο σκορ, ήταν τεράστια ένεση ηθικού. Ο Sergio Aguero (στο 5.75 στην αγορά Σκόρερ Πρώτου Γκολ) είναι πανέτοιμος, ο Edin Dzeko (στο 3.00 στην αγορά Σκόρερ Οποτεδήποτε) σκοράρει ακόμα και στα ελάχιστα λεπτά που παίζει ενώ απουσίες ιδιαίτερες δεν υπάρχουν για τη Manchester City του Roberto Mancini. Ούτε ο Jurgen Klopp στη Dortmund έχει ιδιαίτερα προβλήματα. Ωστόσο, οι πρωταθλητές Γερμανίας δεν πείθουν φέτος. Και το 5-0 επί της Gladbach είναι στάχτη στα μάτια, μιας και τα “πουλάρια” φέτος παραπαίουν. Πέρυσι η Dortmund έκανε τρεις ήττες στα ισάριθμα ταξίδια της στη φάση των ομίλων του Champions League. Καλοί οι Mario Gotze (στο 3.75 στην αγορά Σκόρερ Οποτεδήποτε), Marco Reus (στο 3.50 στην αγορά Σκόρερ Οποτεδήποτε) και Robert Lewandovski (στο 2.90 στην αγορά Σκόρερ Οποτεδήποτε), αλλά δύσκολα θα αντέξουν στον καταιγιστικό ρυθμό που πιάνει η Manchester City μέσα στο Etihad. Μπορεί, πάντως, να σκοράρει, γι’ αυτό και μαζί με τον άσο καλή επιλογή είναι και το over 2,5 γκολ (1.65) και το goal (1.60). Αλλωστε, η Manchester City έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα επίσημα παιχνίδια της φέτος…

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Arsenal – Ολυμπιακός           over 3,5 γκολ @ 2.45

Gervinho         Σκόρερ Πρώτου Γκολ στον αγώνα @ 6.50

Alex Oxlade-Chamberlain   Να Σκοράρει Οποτεδήποτε στον αγώνα @ 3.40

Manchester City – Dortmund         over 2,5 γκολ @ 1.65

Edin Dzeko     Να Σκοράρει Οποτεδήποτε στον αγώνα @ 3.00

Mario Gotze   Να Σκοράρει Οποτεδήποτε στον αγώνα @ 3.75

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).