Το Champions League ανοίγει ξανά τις πύλες του για την 3η αγωνιστική των ομίλων του. Σε 5ο και 6ο όμιλο υπάρχουν αναμετρήσεις που δείχνουν αμφίρροπες, όπως αυτές σε Borisov και Donetsk, αλλά και αναμετρήσεις με φαβορί που είναι, όμως, σε χαμηλές αποδόσεις.

Στο Donetsk, για τον 5ο όμιλο, Shakhtar (στο 2.45) και Chelsea (στο 3.00) διεκδικούν τη νίκη που θα τους φέρει σε απόσταση αναπνοής από την πρόκριση, καθώς αμφότερες έχουν από 4 βαθμούς. Εξαιρετικοί οι «blues» μέχρι στιγμής σε Αγγλία και Ευρώπη, αλλά και οι Ουκρανοί, με τους πολλούς Βραζιλιάνους, αλλά και τον Henrikh Mkhitaryan (στο 2.75 στην αγορά Σκόρερ Οποτεδήποτε) από το κέντρο και μπροστά, είναι αν μη τι άλλο υπολογίσιμος αντίπαλος – ρωτήστε και τη Juventus. Μια ισοπαλία (στο 3.50) δεν θα χαλάσει τις δυο ομάδες – και κυρίως την Chelsea – που μπορεί να φτάσει σίγουρα σε κάποιο γκολ όπως έκανε και στα 16 τελευταία παιχνίδια της στο Champions League πετυχαίνοντας στην πορεία 32 γκολ (2 κατά μέσο όρο). Το ίδιο, όμως, ισχύει και για την Shakhtar του Mircea Lucescu που έχει 21 συνεχείς νίκες στο πρωτάθλημα. Καλό το goal/goal (στο 1.70) και με λίγο παραπάνω ρίσκο το 1-1 για ακριβές σκορ (στο 7.00).

shakhtar donetsk stadio

Στο άλλο παιχνίδι του 5ου ομίλου, η Juventus (στο 1.364) καλείται να… ξεκολλήσει από τις ισοπαλίες και να «χτίσει» πάνω στη σπουδαία νίκη επί της Napoli – με την οποία επέκτεινε σε 47 αγώνες το αήττητό της στη Serie A – και να πάρει τη νίκη στο Parken απέναντι στην αδύναμη Nordsjaelland (στο 10.00). Το πάλεψαν οι Δανοί κόντρα στην Chelsea, είχαν ευκαιρίες, αλλά το τελικό 0-4 καταδεικνύει τη διαφορά δυναμικότητας. Αντίστοιχη υπάρχει και με τη Juventus. Το πολύ πολύ να πετύχει κάποιο γκολ η Nordsjaelland, το παρθενικό της στο Champions League.

Mario Mandzukic bayernΣτον 6ο όμιλο, Η Bayern (στο 1.50) δεν έχει πείσει με τις μέχρι στιγμής εμφανίσεις της, είναι η αλήθεια. Αλλά και τι έχει κάνει η Lille (στο 7.50); Τραγική στη Ligue 1, ακόμα πιο απαράδεκτη στο Champions League, έχει δυο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Οι Βαυαροί έδειξαν να συνέρχονται στην «πεντάρα» στο Dusseldorf επί της Fortuna,  ο David Alaba επιστρέφει για να ενισχύσει το αριστερό άκρο της άμυνας και ο Mario Mandzukic (στο 1.80 στην αγορά Σκόρερ Οποτεδήποτε) βρίσκει δίχτυα – έστω όχι με τη συχνότητα του Mario Gomez. Κι αν δεν παίξει ο Arjen Robben, η Bayern έχει τις λύσεις για να φύγει με τη νίκη από το Metropol επί της Lille ακόμη και από το ημίχρονο (στο 2.15).

Στο άλλο παιχνίδι του 6ου ομίλου, η Valencia (στο 2.15) θα πάει υποψιασμένη στη Λευκορωσία για να παίξει με την BATE Borisov (στο 3.60). Η BATE έχει εκπλήξει τους πάντες με τις δυο νίκες (αμφότερες με σκορ 3-1) στα ισάριθμα παιχνίδια της, αλλά και η Valencia δείχνει να παίρνει τα πάνω της μετά το 2-0 επί της Lille και το 3-2 επί της Athletic Bilbao το Σάββατο, που ήρθε με ανατροπή στο τελευταίο τρίλεπτο! Η άμυνα της Valencia δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, αλλά η επιστροφή του Adil Rami βελτιώνει κάπως τα πράγματα. Αν οι «νυχτερίδες» θέλουν να πάρουν αποτέλεσμα, θα πρέπει σίγουρα να σκοράρουν απέναντι σε μια BATE που ξέρει να παίζει άψογα το παιχνίδι των αντεπιθέσεων (στο 1.775 το G/G).

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Shakhtar Donetsk – Chelsea   Να Σκοράρουν και οι 2 Ομάδες @ 1.70

Shakhtar Donetsk – Chelsea   1-1 Ακριβές Σκορ @ 7.00

Nordsjaelland (+1) – Juventus            2 @ 2.00

Nordsjaelland – Juventus        over 2,5 @ 1.80

Nordsjaelland – Juventus        1-3 ή 1-4 Ακριβές Σκορ @ 13.00 ή 17.00

Lille – Bayern 2/2 (Ημίχρονο/Τελικό) @ 2.15

M. Mandzukic Να Σκοράρει 2 ή και περισσότερα Γκολ @ 4.333

BATE Borisov – Valencia      Να Σκοράρουν και οι 2 Ομάδες @ 1.775

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).