Μετά την αναφορά στον 5ο και 6ο όμιλο του Champions League, σειρά παίρνουν ο 7ος και ο 8ος. Από νωρίς (19:00) πιάνουν δουλειά Spartak Moskva και Benfica, ξεκάθαρα φαβορί Barcelona και Manchester United ενώ κρύβει παγίδες το παιχνίδι στην Πόλη.

Για να πάρουμε χρονικά τα παιχνίδια, η Spartak Moskva (στο 2.90) υποδέχεται την Benfica (στο 2.60) για τον 7ο όμιλο, με τις δυο ομάδες να θέλουν να κάνουν… επανεκκίνηση στο Champions League. Αμφότερες έρχονται από εντός έδρας ήττες, με την Spartak μάλιστα να έχει δύο σε ισάριθμα παιχνίδια μέχρι στιγμής στη διοργάνωση. Η Benfica είχε πάρει έναν βαθμό από τη Celtic, αλλά αυτός δεν αρκεί για να περάσεις στους 16. Με την άλλη προνομιούχο θέση να είναι… κατειλημμένη από την Barcelona, οι δυο ομάδες χρειάζονται μόνο τη νίκη για να ελπίζουν. Κι αυτό σημαίνει γκολ εκατέρωθεν (στο 1.667). Πολλά γκολ (στο 1.925 το over 2,5)!

champions-league-omilos-vathmologia

Στο Camp Nou, στο άλλο παιχνίδι για τον 7ο όμιλο, η Barcelona (στο 1.091) περιμένει τη Celtic (στο 34.00) έχοντας πολλές απουσίες στα μετόπισθεν. Ούτε το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των Carles Puyol και Gerard Pique ούτε ο δεξιός μπακ Daniel Alves θα δώσουν το παρών, αλλά αυτό λίγο θα πτοήσει την Barcelona. Αλλωστε, δεν στηρίζεται στην άμυνά της, αλλά στην έδρα της (αήττητη στα 17 τελευταία ματς στη διοργάνωση με 14 νίκες), στη μεσαία γραμμή και στην επίθεση – έχει σκοράρει και στα 31 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια στους ομίλους – και φυσικά στον Lionel Messi (στο 2.90 στην αγορά Πρώτος Σκόρερ) που έχει 53 γκολ στο Champions League. Η Celtic μόλις την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε εκτός έδρας μετά από 27 ευρωπαϊκά ταξίδια (!!!) και, το πολύ πολύ, η παρέα του Γιώργου Σαμαρά (στο 5.50 στην αγορά Σκόρερ Οποτεδήποτε) να πετύχει το γκολ της τιμής. Αν και δεν το έκανε στα πέντε από τα εννέα τελευταία παιχνίδια της…

champions-league-omilos-8-vathmologia

Από προβλήματα στην άμυνα άλλο τίποτα και για τη Manchester United (στο 1.364) που φιλοξενεί στο Old Trafford την Braga (στο 10.00) για τον 8ο όμιλο. Είτε λόγω τραυματισμών είτε λόγω επιλογής του Sir Alex Ferguson, η United θα κατέβει στον αγώνα με… πειραματική αμυντική τετράδα. Και αυτό είναι κάτι που μπορεί κάλλιστα να εκμεταλλευτεί η Braga που, όπως έδειξε και στην Κωνσταντινούπολη, είναι… μανούλα στις αντεπιθέσεις. Η Manchester United θα στηριχθεί στους Wayne Rooney (στο 2.10 στην αγορά Σκόρερ Οποτεδήποτε) και Robin van Persie (στο 1.65 στην αγορά Σκόρερ Οποτεδήποτε) για την τρίτη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια στη διοργάνωση, αλλά κόντρα στην καλά οργανωμένη αμυντικά Braga, θα δυσκολευτεί. Κουτσά στραβά ένα γκολ θα το βάλει η United – το κάνει άλλωστε εδώ και 14 συνεχόμενα παιχνίδια στο Champions League – αλλά πιθανότατα το ίδιο θα κάνει και η Braga (στο 1.95 το GG).

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την άλλη αναμέτρηση για τον 8ο όμιλο, με τη Galatasaray (στο 1.70) να περιμένει την CFR Cluj (στο 5.50) στο Ali Sami Yen. Παραδοσιακά «καυτή» έδρα, αλλά η Braga πέρασε σχετικά εύκολα πριν τρεις εβδομάδες και, με τις δυο ομάδες να έχουν συμπληρώσει πέντε αγώνες δίχως νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, τα προγνωστικά είναι δύσκολα. Η Cluj του Παντελή Καπετάνου (στο 3.50 στην αγορά Σκόρερ Οποτεδήποτε) θα βασιστεί και πάλι στις αντεπιθέσεις, όπως έκανε και στην πρεμιέρα κερδίζοντας με 2-0 μέσα στην Braga, αλλά αυτή τη φορά η Galata θα είναι… υποψιασμένη, έχοντας ήδη πάθει. Αν έμαθε κιόλας, θα φανεί… Πάντως το under 2,5 (στο 1.87) έχει τύχη.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Spartak Moskva – Benfica      over 2,5 @ 1.925

Barcelona – Celtic       over 3,5 @ 1.70

Barcelona – Celtic       3-1 ή 4-1 Ακριβές Σκορ @ 13.00

L. Messi          Να Σκοράρει 2 ή περισσότερα Γκολ @ 2.05

Manchester United – Braga    Να Σκοράρουν και οι 2 Ομάδες GG @ 1.95

W. Rooney      Σκόρερ Οποτεδήποτε @ 2.10

Galatasaray – CFR Cluj          under 2,5 @ 1.87

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).