Μετά το διήμερο του Champions League, το οποίο κύλισε αρκετά καλά στοιχηματικά, σειρά παίρνει την Πέμπτη το Europa League με τη 2η αγωνιστική των ομίλων. Το οποίο, όμως, χρειάζεται πολύ μεγαλύτερη προσοχή, μιας και αρκετές ομάδες χρησιμοποιούν αναπληρωματικούς, δίνοντας μεγαλύτερη βαρύτητα στο εγχώριο πρωτάθλημα. Inter Milan και Tottenham είναι δυο από αυτές, αλλά…

Η Inter Milan (στο 1.70), ταξιδεύει στο Μπακού για να αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Neftci (στο 5.75). Οι Αζέριοι πήραν τη «λευκή» ισοπαλία από την Partizan στο Βελιγράδι παίζοντας μαζική άμυνα και, με την ίδια τακτική, θα προσπαθήσουν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα και από τους “Nerazzurri”. Οι οποίοι ξεκίνησαν, επίσης, με ισοπαλία στην πρεμιέρα του Europa League, 2-2 υποδεχόμενοι τη Rubin Kazan. Η Inter Milan έχει να σκέφτεται το ντέρμπι του Μιλάνου με τη AC Milan, την προσεχή Κυριακή, με τον Andrea Stramaccioni να προσανατολίζεται σε αρκετές αλλαγές. Η Neftci δεν θα βγαίνει από το καβούκι της, η Inter Milan δεν θα τα δώσει όλα, επομένως το under 2,5 γκολ (στο 1.90) δείχνει ως η ασφαλέστερη επιλογή.

Παιχνίδι κομμένο και ραμμένο για over 2,5 γκολ είναι αυτό που θα γίνει στο St Jacob Park. Η FC Basel (στο 1.833) φιλοξενεί την KRC Genk (στο 4.60), δυο ομάδες που έχουν να λένε για την ικανότητα της επιθετικής τους γραμμής και τις αμυντικές αδυναμίες. Αμφότερες πραγματοποίησαν θετικό ξεκίνημα στο Europa League: οι Βέλγοι δεν είχαν ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στη Videoton, την οποία κέρδισαν 3-0, ενώ οι Ελβετοί πήραν τη «λευκή» ισοπαλία από τη Sporting στη Λισσαβόνα. Οι αριθμοί από μόνοι τους λένε την αλήθεια: 29 γκολ σε 11 αγώνες για την Basel στο εγχώριο πρωτάθλημα, 27 γκολ σε επτά αγώνες για τη Genk. Μαζί με το over 2,5 γκολ (στο 1.775), καλύτερο φαντάζει και το καλοπληρωμένο goal (στο 1,80).

Τελευταία στάση στο ΟΑΚΑ. Παναθηναϊκός (στο 4.80) εναντίον Tottenham (στο 1.80). Να δεχτώ πως η Tottenham θα έχει αρκετές αλλαγές μιας και υπάρχει στη συνέχεια βαρύ πρόγραμμα στην Premier League. Να δεχτώ πως οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα θέλουν να πάρουν προσωπική ρεβάνς μετά το βαρύ 3-0 από τη Maribor στη Σλοβενία. Το θέμα είναι, μπορούν; Εδώ τρώγονται μεταξύ τους – χθες «φαγώθηκε» ο Κώστας Κατσουράνης, λες κι αυτός έφταιγε για την τραγική πορεία και εικόνα του Παναθηναϊκού. Αύριο σειρά θα έχει κάποιος άλλος, ίσως και ο Jesualdo Ferreira, ο οποίος δεν δείχνει ικανός να αφυπνίσει τους «πράσινους». Την… μισή απόδοση από αυτή που «έπιασαν» στο Old Trafford και κέρδισαν τη Manchester United να έχουν οι παίκτες της Tottenham στο Ολυμπιακό Στάδιο, ο Παναθηναϊκός δεν έχει τύχη. Το μόνο ερωτηματικό που έχω, είναι για τη διάθεση που θα δείξουν οι Αγγλοι. Γιατί αγωνιστικά, οι «Spurs» είναι δυο σκαλιά πιο πάνω.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Neftci Baku – Inter Milan   under 2,5 γκολ @ 1.90

FC Basel – KRC Genk goal @ 1.80

Παναθηναϊκός – Tottenham     2 @ 1.80

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Exit mobile version