Συγκριτικό μεταξύ Ο.Π.Α.Π και Poisson για τα 4 παιχνίδια της Premier League στο κυριακάτικο πρόγραμμα.

Όπως παρατηρούμε στον συγκριτικό πίνακα η Poisson υπερεκτιμάει τα σημεία του διπλού της Liverpool και του άσσου της Newcastle, τα οποία ακόμα και στις αποδόσεις του εγχώριου book σε συνδυασμό φυσικά με την πρόβλεψη της, φαίνονται σημεία value.

E.P.L Poisson-O.P.A.P

Για το derby του Merseyside λοιπόν να έχουμε υπόψιν μας ότι στα 5 τελευταία ματς η Liverpool μετράει 4 διπλά και 1 ήττα με τέρματα 8-3 (υπέρ –κατά).

Από πλευράς στατιστικής τώρα στα παιχνίδια με απόδοση άσσου 2,40 στον εγχώριο, στα 10 τελευταία οι γηπεδούχοι έχουν μέσο όρο τερμάτων (υπέρ) 1,10 με συντελεστή μεταβλητότητας 75,5% και επικρατούσα τιμή 1, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν μέσο όρο τερμάτων (υπέρ) 1,50 με συντελεστή μεταβλητότητας 68,3% και επικρατούσα τιμή 2.

Μεγαλύτερος μέσος όρος τερμάτων με μικρότερο συντελεστή μεταβλητότητας σημαίνει πιο αντιπροσωπευτικό μέσο όρο για τα τέρματα των φιλοξενούμενων.

Τα 6 πιο πιθανά σκορ βάσει Poisson είναι: 1-1, 0-1 με 13% 0-2,1-2 με 10% και 0-0,1-0 με 9%.

Όλα τα παραπάνω είναι λοιπόν δεσμευμένα στις αποδόσεις του εγχώριου. Από πλευράς φόρμας τώρα οι γηπεδούχοι είναι σαφώς σε καλύτερη θέση από τους φιλοξενούμενους, αλλά εδώ μιλάμε για derby και γιατί η απόδοση για νίκη γηπεδούχου να είναι τόσο απλόχερα ελκυστική;

Στα τελευταία 19 ματς με 2,40 στον άσσο από τον εγχώριο, τα αποτελέσματα είναι 4-8-7 (1-Χ-2), ενώ τα 6 τελευταία 0-4-2 (1-Χ-2)!

Για το Newcastle-West Brom τώρα αρχίζοντας από την πρόσφατη προϊστορία τα 3 τελευταία μεταξύ τους στο St James’s Park έχουν δώσει 1-1-1 (1-Χ-2) με τέρματα 7-7.

Τα τελευταία 10 ματς με απόδοση άσσου 1,80 στον εγχώριο έχουν δώσει 6-2-2 ενώ στα 7 τελευταία έχει δώσει 5-2-0.

Σε αυτά τα 10 τελευταία ματς οι γηπεδούχοι έχουν μέσο όρο τερμάτων (υπέρ) 1,80 με συντελεστή μεταβλητότητας 69,4% και επικρατούσα τιμή 2, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν μέσο όρο τερμάτων (υπέρ) 0,90 με συντελεστή μεταβλητότητας 116,0% και επικρατούσα τιμή 0.

Τα 2 πιο πιθανά σκορ βάσει Poisson είναι: 1-0,2-0 με 19%. Όσον αφορά μία πιθανή ισοπαλία το 0-0 και 1-1 έχουν από 10%.

Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε και πάντα να θυμάστε : Διαβάζουμε όσα πιο πολλά μπορούμε, αξιολογούμε όσα διαβάζουμε και πάντα επιλεγούμε εμείς και μόνο τι θα παίξουμε.

Η επαφή του με το Στοίχημα ξεκίνησε δουλεύοντας ως υπάλληλος σε πρακτορείο του Ο.Π.Α.Π. Είχε την τύχη ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου να είναι αρκετά ψαγμένος πάνω στην δουλειά του και συνδρομητής του περιοδικού «Τα Παιχνίδια της Τύχης» ,το οποίο και αποτέλεσε το πρώτο και καλύτερο «φροντιστήριο». Κατάλαβε βασικές έννοιες όπως τι είναι γκανιότα ,τι κρύβουν οι αποδόσεις , την ψυχολογική πίεση που ασκούν οι αποδόσεις και προσωπικά επέλεξε να δίνει σημασία στην συμπεριφορά των αποδόσεων μέσω στατιστικής ανάλυσης αυτών. Είναι δημιουργός και διαχειριστής του Oddstats.blogspot.com. Συνδεθείτε με τον Betako: Google+