Η αναμέτρηση της ουραγού QPR με τη West Ham στο Loftus Road, ολοκληρώνει το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στην Premier League. Θα μπορέσουν οι Rangers να πάρουν την πρώτη φετινή νίκη; Ή θα συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία τα «Σφυριά»;

Παρά τα δημοσιεύματα που θέλουν το μεσοπρόθεσμο μέλλον του Sam Allardyce στον πάγκο της West Ham να είναι αμφίβολο, με τον προπονητή να πρέπει να περιμένει ως το τέλος της σεζόν για να συζητήσει για ένα νέο συμβόλαιο με το σύλλογο, η ζωή στο Upton Park είναι σχετικά… ρόδινη.

Η West Ham (στο 3.50) κατάφερε να ανακάμψει άμεσα μετά τον υποβιβασμό της στην Championship και να επιστρέψει την επόμενη χρονιά στην Premier League όπου, μετά και τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου, βρίσκεται στην άνετη 10η θέση, έχοντας πραγματοποιήσει θετικό ξεκίνημα στη σεζόν.

Κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το σύλλογο που απέχει αρκετές θέσεις – και τρεις βαθμούς – από τα «Σφυριά», παρά το ανεξάντλητο ξόδεμα χρημάτων.

Ουραγός στη βαθμολογία της Premier League, η QPR (στο 2.25) γλίτωσε πέρυσι τον υποβιβασμό την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή και, στη συνέχεια, ξόδεψε πολλά εκατομμύρια λίρες το καλοκαίρι για να εξασφαλίσει πως δεν θα επαναληφθεί το ίδιο σκηνικό. Ξεκάθαρα, για την ώρα αυτό δεν έχει λειτουργήσει – οι Rangers έχουν πάρει μόλις δύο από τους πιθανούς 15 βαθμούς – αλλά ο προπονητής Mark Hughes επιμένει πως δεν υπάρχει λόγος πανικού και ότι η κατάσταση είναι αναστρέψιμη.

Εν συντομία, ο Hughes είναι πεπεισμένος πως οι τακτικές του θα βάλουν σύντομα την παραπαίουσα ομάδα του δυτικού Λονδίνου στο σωστό δρόμο. Πίεση; Ούτε λόγος… Κι ας έχει δεχθεί η QPR 11 γκολ μέχρι στιγμής, με την Southampton (15) να έχει μόνο χειρότερη άμυνα στην Premier League. Κι ας έχει πετύχει η QPR μόλις τρία γκολ μέχρι στιγμής. Μόνο η Norwich (2) έχει βάλει λιγότερα! Με τον Bobby Zamora (στο 2.50) να είναι ο μοναδικός σκόρερ της στην Premier League για φέτος…

Από την άλλη, η West Ham κράτησε ανέπαφη την εστία της σε τρία παιχνίδια. Και ο Kevin Nolan (στο 3.75) έχει φτάσει ήδη τα τρία γκολ φέτος (από τα πέντε των «Σφυριών»), ωστόσο όλα τα πέτυχε στο Upton Park.

Με την QPR να έχει τέσσερις σημαντικές απουσίες στην άμυνα και τον Yossi Benayoun (στο 5.50) να είναι έτοιμος για την πρώτη εμφάνισή του με τη West Ham, τα «Σφυριά» πιθανότατα θα πάρουν το πρώτο τους διπλό στην Premier League, από τον Φεβρουάριο του 2011.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

QPR – West Ham       2 @ 3.50

B. Zamora       Να Σκοράρει Οποτεδήποτε @ 2.50

Y. Benayoun   Να Σκοράρει Οποτεδήποτε @ 5.50

QPR – West Ham       Ακριβές Σκορ 1-2 @ 12.0

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).