Αφού ασχοληθήκαμε με τον 1ο και 2ο όμιλο του Champions League, ας ρίξουμε μια ματιά και στους ομίλους 3-4, με τους οποίους ολοκληρώνεται και η αναφορά στην 3η αγωνιστική της διοργάνωσης. «Σφαγή» πραγματική, γίνεται στον 4ο ανάμεσα σε Real Madrid, Borussia Dortmund και Manchester City.

Παίρνοντας, όμως, τα παιχνίδια χρονικά, η Zenit (στο 1.50) είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί υποδεχόμενη στο Petrovski την Anderlecht (στο 7.50) για τον 3ο όμιλο. Ο σύλλογος της Αγίας Πετρούπολης έρχεται από την ήττα 3-2 από την AC Milan στο ίδιο γήπεδο – ήττα μάλλον άδικη βάσει της εικόνας του αγώνα – και περιθώρια για άλλες απώλειες δεν υπάρχουν. Και η αλήθεια είναι πως η Anderlecht δεν έχει τα φόντα για να απειλήσει τη Zenit. Οι Βέλγοι κατέρρευσαν στο παιχνίδι με τη Malaga πριν τρεις εβδομάδες, δείχνοντας πως τα κενά στην άμυνα, ειδικά όταν έχουν απέναντί τους μια γρήγορη ομάδα, είναι πολλά. Και η Zenit είναι γρήγορη. Με τον Aleksandr Kerzhakov (στο 5.00 στην αγορά Πρώτος Σκόρερ) μπροστά, η Zenit μπορεί να πάρει τη νίκη από το πρώτο μέρος (στο 2.15).

Massimiliano-Allegri-milan

Στο άλλο παιχνίδι του 3ου ομίλου, η Malaga (στο 2.00) περιμένει την AC Milan (στο 4.00) στο La Rosaleda, ίσως στο τελευταίο παιχνίδι του Massimiliano Allegri στον πάγκο των «Rossoneri». Η ήττα 3-2 από τη Lazio, έριξε κι άλλο αλάτι στις πληγές της AC Milan και είναι απορίας άξιο πώς αυτή η ομάδα πέρασε νικηφόρα από το Petrovski. Η Malaga έδειξε και στο Βέλγιο με το επιβλητικό 3-0 επί της Anderlecht πως δεν αστειεύεται, ενώ και τη Zenit, στην πρεμιέρα, την είχε κερδίσει σχετικά εύκολα. Φαβορί η Malaga, αλλά σίγουρα όχι για 2,00. Αλλωστε, οι γηπεδούχοι έδειξαν και στο πρόσφατο ματς με τη Valladolid, με το γκολ του Joaquin (στο 3.40 στην αγορά Σκόρερ Οποτεδήποτε) στο φινάλε, πως αρχίζουν σιγά σιγά να ξεφουσκώνουν, αφού δεν έχουν πάγκο. Οι παίκτες της AC Milan θα παίξουν και για τον προπονητή τους – τουλάχιστον το έκαναν με τη Zenit – και ίσως η ισοπαλία (στο 3.50) να είναι καλή και για τις δυο ομάδες όπως πολύ πιθανό είναι και το under 2,5 (στο 1.833).

champions-league-vathmologia-omilos-4

Εκεί που θα γίνει… χαμός, είναι στον 4ο όμιλο. Ο Ajax (στο 5.00), έχοντας δυο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, υποδέχεται τη Manchester City (στο 1.75) που με την ψυχή στο στόμα πήρε το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στη Dortmund την προηγούμενη αγωνιστική. Οι «Citizens» για την ώρα δεν έχουν πείσει με τις εμφανίσεις τους ούτε στο Champions League ούτε, πολύ περισσότερο, στην Αγγλία. Απουσίες υπάρχουν για τη City του Roberto Mancini, ωστόσο υπάρχουν και οι παίκτες για να τις καλύψουν. Ο Ajax είναι τουλάχιστον δύο σκαλιά πιο κάτω από τους φιλοξενούμενους, κάτι που φάνηκε και στο βαρύ 1-4 από τη Real Madrid πριν τρεις βδομάδες. Το θέμα είναι πότε – και αν – θα βάλει η Manchester City το πρώτο γκολ. Μετά δεν το γυρίζει ο Ajax.

Οσο για το ματς στο BVB Stadion; Νομίζω πως αξίζει να το παρακολουθήσουμε, αφού Dortmund (στο 3.40) και Real Madrid (στο 2.15), πιστεύω πως, θα προσφέρουν πολύ καλό θέαμα. Αυτό έδειξε η Borussia μέσα στην Αγγλία, αυτό ξέρει να κάνει η Real Madrid. Νομίζω πως το over 2,5 (στο 1.60) είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή, με πιθανό σκορ το 2-2 (στο 12.00) – έτσι για να έχουμε να ελπίζουμε σε κάτι… μεγάλο. Αλλωστε, η ισοπαλία δεν θα «χαλάσει» τη Dortmund που δεν πάει και τόσο καλά στην Bundesliga, δεδομένου ότι έχει τη Manchester City εντός έδρας στη συνέχεια. Ούτε, φυσικά, τη Real του Jose Mourinho, αφού σε δυο βδομάδες περιμένει την πρωταθλήτρια Γερμανίας στο Santiago Bernabeu. Οσο για τους σκόρερ; Κάτι χρωστάει στην ομάδα του ο Robert Lewandowski (στο 2.90 στην αγορά Σκόρερ Οποτεδήποτε) από τις χαμένες ευκαιρίες μέσα στη Manchester City ενώ και ο Cristiano Ronaldo (στο 4.40 στην αγορά Πρώτος Σκόρερ), που έχει ήδη 4 γκολ, θέλει φέτος τον τίτλο που εδώ και τρία χρόνια παίρνει ο Lionel Messi…

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Zenit – Anderlecht   1/1 (Η/Τα) @ 2.15

A. Kerzhakov Πρώτος Σκόρερ στον αγώνα @ 5.00

Malaga – AC Milan    1-1 (ΑΣ)         7.00

Malaga – AC Milan    under 2,5 @ 1.833

Ajax – Manchester City      2 @ 1.75

Dortmund – Real Madrid     2-2 (ΑΣ) @ 12.00

Dortmund – Real Madrid     over 2,5 @ 1.60

R. Lewandowski     Να Σκοράρει Οποτεδήποτε στον αγώνα @ 2.90

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).