Η 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League ολοκληρώνεται απόψε το βράδυ με τα παιχνίδια για τους ομίλους 1-4. Ειδικά στον 2ο, υπάρχει και έντονο το ελληνικό στοιχείο, μιας και στο La Moson η Montpellier υποδέχεται τον Ολυμπιακό.

Στον 2ο όμιλο δεν υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί. Ο Ολυμπιακός (στο 3.80) ταξίδεψε στο La Mosson για να παίξει με την παραπαίουσα Montpellier (στο 2.20). Στην οποία, δεν έφτανε η κάκιστη πορεία της στη Ligue 1, έχει και πολλές απουσίες, με σπουδαιότερη του Karim Ait-Fana ενώ δεν μπορεί να παραβλεφτεί και η απουσία του τιμωρημένου Garry Bocaly. Επιπλέον, από τις εξέδρες θα δει το ματς και ο προπονητής της Montpellier, Rene Girard, που είχε αποβληθεί στην ισοπαλία 2-2 με τη Schalke στη Γερμανία. Ενα αποτέλεσμα-φωτοβολίδα στη μέχρι τώρα πορεία της Montpellier… Ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα δεν έχει αντίπαλο, αλλά στο Champions League είναι αλλιώς. Τραγικός εκτός έδρας, με πολλά κενά στην άμυνα και χωρίς τον Ariel Ibagaza. Μόνο εάν ο Paulo Machado (στο 4.50 στην αγορά Σκόρερ Οποτεδήποτε) εμφανιστεί πιο εύστοχος και αποτελεσματικός, μπορεί ο Ολυμπιακός να φύγει με το διπλό. Πάντως, δύσκολα θα ηττηθεί (στο 1.65 η Διπλή Ευκαιρία) μιας και η Montpellier δεν πείθει με τίποτα.

olympiakos-apostoli-gallia

Ούτε και η Arsenal (στο 2.20), ωστόσο… Η οποία με πάρα πολλές απουσίες περιμένει τη Schalke (στο 3.60) που «αυτοκτόνησε» την προηγούμενη αγωνιστική, παραχωρώντας ισοπαλία στη Montpellier, παίζοντας με παίκτη παραπάνω. Η Schalke δεν θα έχει τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, αλλά επιστρέφει ο Julian Draxler (στο 5.00 στην αγορά Σκόρερ Οποτεδήποτε) που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Αν και η Schalke δεν τον χρειάστηκε στο 2-1 μέσα στη Dortmund το Σάββατο. Ευκαιρία για ανοιχτό ματς, με αρκετά γκολ (στο 1.70 το over 2,5) μιας και η Arsenal θα ψάχνει την ανάκαμψη μετά την ήττα 1-0 από τη Norwich.

Στον 1ο όμιλο, η Porto (στο 1.533)θα προσπαθήσει να κάνει το τρία στα τρία υποδεχόμενη τη Dynamo Kiev (στο 7.00), κλειδώνοντας ουσιαστικά από σήμερα την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. Και η Dynamo Kiev είναι απλά απογοητευτική. Τουλάχιστον στο εγχώριο πρωτάθλημα. Απουσίες σημαντικές εκατέρωθεν δεν υπάρχουν, αλλά η Porto έχει τη δύναμη της έδρας και μπορεί να πάρει τους τρεις βαθμούς. Οχι, όμως, στο 1,533… Η Dynamo Kiev θα κλειστεί για το «μηδέν» πίσω και οι «Δράκοι» θα δυσκολευτούν. Προβάδισμα στο under 2,5 (στο 1.90).

Αντίθετα, η Paris Saint Germain (στο 1.65) μπορεί να προσφέρει γκολ και θέαμα στο παιχνίδι με τη Dinamo Zagreb (στο 6.00) στο Maksimir. Η ήττα με 1-0 από την Porto την προηγούμενη αγωνιστική πείσμωσε τους παίκτες του Carlo Ancelotti και η Dinamo Zagreb δύσκολα θα προβάλλει αντίσταση. Δεν το έκανε ούτε με την Porto, ούτε με τη συνονόματη από το Κίεβο, δεν θα το κάνει ούτε με την PSG.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Montpellier – Ολυμπιακός    Χ2 (ΔΕ) @ 1.65

Montpellier – Ολυμπιακός    under 2,5 @ 1.75

Arsenal – Schalke     Να Σκοράρουν και οι 2 Ομάδες GG @ 1.571

J. Draxler      Σκόρερ Οποτεδήποτε στον αγώνα @ 5.00

Porto – Dynamo Kiev            under 2,5 @ 1.90

Dinamo Zagreb – Paris Saint Germain       2/2 (Η/Τ) @ 2.30

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).