Ομολογώ ότι η αλλαγή των καιρικών συνθηκών δεν μου άρεσε καθόλου, όπως και η δυσκολία που παρουσιάζει το σημερινό κουπόνι. Ένα κουπόνι που βρίθει από παγίδες και από παιχνίδια που παρουσιάζουν υψηλό βαθμό δυσκολίας στην προσέγγισή τους. Ωστόσο, θα προσπαθήσω να παρουσιάσω τα σημεία, τα οποία τράβηξαν το ενδιαφέρον μου, τόσο στοιχηματικά όσο και ποδοσφαιρικά.

FSV Frankfurt – Regensburg

Οδεύει σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα η ομάδα της Φρανκφούρτης αφού στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της έχει αποσπάσει μόνο ένα βαθμό και αυτόν απέναντι στη μέτρια Paderborn. Ωστόσο πρέπει να σημειωθεί ότι τα τρία από τα προαναφερθέντα παιχνίδια τα έδωσε μακριά από την έδρα της. Η φιλοξενούμενη από την άλλη μεριά αποτελεί ίσως μία από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας όσον αφορά την εκτός έδρας συμπεριφορά της, αφού στα πέντε εκτός που έδωσε έχει τέσσερεις ήττες και μία νίκη. Δύσκολη η εκτίμηση σε σημείο, ωστόσο τα 4/4 συνεχόμενα Over 2.5 της φιλοξενούμενης σε συνδυασμό με την ανάγκη για νίκη και βαθμούς της έδρας δίνουν τάση και βγάζουν σημείο. Over 2.5

Union Berlin – Paderborn

Η απόδοση στο 1.91 είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να παραβλέψω τη στιγμή που η εντός εκτός έδρας φόρμα δίνει ξεκάθαρα σημείο στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Αήττητη από τα μέσα Σεπτεμβρίου παραμένει η Union, σε συνδυασμό δε με της τρεις συνεχόμενες νίκες της στην έδρα της και την πτωτική τάση της φιλοξενούμενης, με οδηγεί σε μια εύκολη επιλογή σημείο με όλες τις δυσκολίες που εμπεριέχει η συγκεκριμένη κατηγορία πρωταθλήματος.

Southampton – Tottenham

Η ομάδα τους Villas-Boas βρίσκεται στη λίστα με τις ομάδες που έχουν μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα, αλλά και αδυναμία σε αυτό που καλούμε σωστή αμυντική λειτουργία. Χαρακτηριστικό των πετεινών είναι ότι στα 8 παιχνίδια της μεγάλης κατηγορία έχει επιβεβαιώσει 5 φορές το Over 2.5 αλλά και 7 φορές το G/G. Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα του βοειοανατολικού Λονδίνου θέλει ακόμα πολύ δουλειά και απέναντι στην 3η πιο Over 2.5 ομάδα της κατηγορίας, ίσως επιβεβαιώσει για ακόμα μία φορά την επιλογή μου στο σύνολο γκολ. Over 2.5 και G/G

Chelsea – Manchester United

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι, η επιλογή είναι ξεκάθαρη, βάσει των δικών προσωπικών κριτηρίων. Οι δύο καλύτερες επιθετικές γραμμές της κατηγορίας απλά μπορούν εύκολα να επιβεβαιώσουν το 1.70 στο Over 2.5. Για τους οπαδούς του live, ίσως (αν όχι σίγουρα) η επιλογή του συγκεκριμένου σημείου μετά τα πρώτα δέκα λεπτά να αποτελεί και το στοίχημα της ημέρας, σε αποδόσεις που θα αγγίζουν το 2.00.

Girona – Numancia

Αν και δεν ασχολούμαι επισταμένα με την συγκεκριμένη κατηγορία δεν μπορώ να παραβλέψω την εξαιρετική συμπεριφορά που έχει στην έδρα της η ομάδα της βορειοανατολικής Καταλονίας. Οι τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα πέντε εντός με συντελεστή τερμάτων 14-3, αποτελεί ισχυρό στατιστικό στοιχείο απέναντι στην κάτω του μετρίου Numancia, η οποία στις πέντε εξόδους της πέτυχε μόλις 2 γκολ. Άσσος του 1.85, ο οποίος και έχει «τιμηθεί» από εχθές το βράδυ.

River Plate – Boca Juniors

river_boca

Σπάνια πάω κόντρα ομάδες που έχω μία ιδιαίτερη εκτίμηση και συμπάθεια. Στην περίπτωση βέβαια της Boca Juniors τρέφω κάτι παραπάνω από συμπάθεια, οπότε η σημερινή μου πρόταση, μπορεί να στεναχωρεί τα συναισθήματα μου, ωστόσο ευελπιστώ να βοηθήσει τα οικονομικά μου. Το σημερινό παιχνίδι το περίμενε όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης για έναν ολόκληρο χρόνο. Στο Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti δεν θα πέφτει καρφίτσα αφού τέτοιου είδους παιχνίδια αποτελούν το μοναδικό γεγονός της ημέρας, ίσως και του μήνα στην Αργεντινή. Μπορεί η φόρμα και τα νέα των ομάδων να μη δίνουν προβάδισμα σε κάποιο σημείο ωστόσο το πάθος, η δύναμη και η θέληση ίσως αποτελούν τους μοναδικούς παράγοντες που θα γείρουν την πλάστιγγα προς τη μία ή την άλλη ομάδα. Έχω την εντύπωση ότι η ομάδα του Almeyda έχει σε μεγαλύτερο (ίσως σε υπερθετικό) βαθμό τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Η απόδοση του 2.38 αποτελεί ότι καλύτερο κυκλοφορεί  στο διαδίκτυο, και αξίζει ιδιαίτερης προσοχής.

Καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).