agglikes-ippodromies

Το στοίχημα των ιπποδρομίων στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι ένα από τα πιο διάσημα καθώς διεξάγεται επί καθημερινής βάσης. Υπάρχουν τρία ειδή κουρσών, πιο διάσημες είναι οι επίπεδες ιπποδρομίες σε γρασίδι που διεξάγονται από Απρίλιο μέχρι αρχές Νοέμβριου. Το άλλο είδος κούρσας είναι οι κούρσες με εμπόδια (National Hunt Races) που παρόλο που διεξάγονται όλο το χρόνο, η κυρία δράση και οι ποιοτικές κούρσες ξεκινούν αρχές Νοεμβρίου  και τελειώνουν αρχές Iουνίου  με το φεστιβάλ του Puchestown. Ενώ υπάρχουν και οι  κούρσες παντός καιρού (All Weather)  που είναι ίδιες με τις επίπεδες με μόνη διαφορά το είδος  του στίβου, που είναι συνθετικός.

Πιο κάτω θα σας παραθέσω τρία σημεία που πρέπει να προσέξετε στις κούρσες με εμπόδια για να στοιχηματίσετε σωστά, που είναι και επίκαιρες.

  • Πρώτον πρέπει να κρατάμε στατιστικά όλων των πονταρισμάτων μας ανάλογα με τον ιππόδορμο που στοιχηματίσαμε. Αυτό θα μας βοηθήσει να έχουμε μια καθαρή εικόνα μέσα στο χρόνο που πρέπει να στοιχηματίσουμε. Αυτό παίζει μεγάλο ρόλο καθώς σχεδόν καθημερινά έχουμε από 2 μέχρι 10 ιπποδρόμια  ανάλογα με την ημέρα διεξαγωγής. Σε ένα μεγάλο πρόγραμμα θέλεις πολύ χρόνο να το αναλύσεις αλλά  μια αρχειοθέτηση σαν αυτή σε γλιτώνει από χρόνο και κόπο.
  • Δεύτερον πρέπει να  βλέπουμε και να αναλύουμε την φόρμα των αναβατών σε τρία διαφορετικά στάδια: νίκες ανάλογα με τον ιππόδρομο, τον προπονητή με τον οποίο συνεργάζονται και  γενικά την κατάταξη.
  • Ένα αρκετά σημαντικό σημείο είναι η κατάσταση του στίβου την ήμερα τις κούρσας. Στην Αγγλία αυτό το φαινόμενο παίζει μεγάλο ρόλο λόγω της συχνής  βροχόπτωσης και της θερμοκρασίας που επικρατεί.

Τα πιο πάνω σημεία μπορείτε να τα βρείτε και να τα αναλύσετε στους πιο κάτω ιστότοπους:

www.racingpost.com

www.timeform.com

www.sportinglife.com

Η ασχολία του με το στοίχημα ξεκίνησε οταν επισκέφτηκε για πρώτη φορά τον ιππόδρομο. Μετά απο λιγό καιρό δούλεψε σε πρακτορείο στοιχημάτων για ένα χρόνο. Τον επόμενο χρόνο έζησε στην Αγγλία, όπου είδε και έμαθε τον τρόπο με τον οποίο στοιχηματίζουν οι καλοί Άγγλοι παίκτες στο άθλημα των κυνοδρομιών και των ιπποδρομίων καθώς και ποιους παράγοντες λαμβάνουν υπόψη πριν στοιχηματίσουν. Στοιχηματίζει τα τελευταία τρία χρόνια στα δυο αυτά αθλήματα, έχοντας σχηματίσει μια καθαρή εικόνα γύρω τους, αλλά και το πώς το ανταλλακτήριο παίζει σημαντικό ρόλο στην εξασφάλιση κέρδους.