panathinaikos-betfair-apodosi-grafima

Από χθες το βράδυ ξεκίνησε η σημαντική πτώση της απόδοσης στο στοίχημα υπέρ της νίκης του Παναθηναϊκού στον ποδοσφαιρικό αγώνα απέναντι στη Lazio για το Europa League. Η πτώση αυτή είναι από τις πολλές αλλαγές αποδόσεων που καταγράφονται από το πρωί σε διάφορους αγώνες του Europa League. Το γεγονός αυτό δεν πρέπει να μας εκπλήσσει, αφού και στο παρελθόν τα στοιχήματα του Europa League κεντρίζουν το ενδιαφέρον με τις διάφορες μεταβολές των αποδόσεων.

Έχοντας λοιπόν ανταλλαχθεί στοίχημα ακόμα και σε απόδοση 10.0 στο ανταλλακτήριο στοιχημάτων της betfair, ο Παναθηναϊκός προσφέρεται αυτή τη στιγμή στο 6.80. Ο συγκεκριμένος αγώνας ωστόσο προσφέρεται και με μηδενική γκανιότα από το StoixiMan. Πριν ένα μήνα συγκρίναμε τη μηδενική γκανιότα του Stoiximan με τις αποδόσεις της betfair.

miden-gkaniota-panathinaikos-europa-league-stoiximan

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Lazio σίγουρα θέτει υποψηφιότητα για trading πριν την έναρξη του αγώνα. Φυσικά δε χρειάζονται μαντικές ικανότητες για να προβλέψει κανείς αν θα ανέβει ή θα πέσει η απόδοση. Η πτωτική τάση είναι ξεκάθαρη κι εφόσον δεν επιβραδύνει ή συναντήσει κάπου εμπόδιο, δε βλέπω πως θα τερματιστεί αυτή η πτώση μέχρι το βράδυ. Εάν τώρα μπαίνετε στον πειρασμό να παίξετε live στοίχημα στο Lazio – Παναθηναϊκός, δείτε πώς εξελίχθηκαν οι αλλαγές των αποδόσεων στο live στοίχημα του Champions League.

Ίσως για τους περισσότερους όμως το θέμα είναι εάν υπάρχει value στο στοίχημα αυτό μετά τη μεγάλη πτώση. Πιστεύετε ότι το 7.0 έχει αξία ως απόδοση στοιχήματος υπέρ του Παναθηναϊκού, ή πλέον αντιπροσωπεύει την πραγματική πιθανότητα νίκης της Ελληνικής ομάδας κόντρα στη Lazio; Θεωρείτε πως το γράφημα της απόδοσης του Παναθηναϊκού φανερώνει το τελικό αποτέλεσμα, όπως είδαμε πριν μια βδομάδα όταν συγκρίναμε τις μεταβολές αποδόσεων του Europa League με τα τελικά αποτελέσματα; Πείτε μου τη γνώμη σας στα σχόλια πιο κάτω.

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.