levadiakos-grafima-betfair-allages-apodosis

Η αναμέτρηση Λεβαδειακός – Άρης για τη Super League ξεχωρίζει ανάμεσα στις υπόλοιπες αλλαγές αποδόσεων που παρατηρούνται από νωρίς το πρωί. Το στοίχημα της γηπεδούχου ομάδας ξεκίνησε να ανταλλάσσεται στο 2.50 για να πέσει σχεδόν αμέσως στο 2.00 όπου συνάντησε στήριξη. Στη συνέχεια και έπειτα από τη διάσπαση του επιπέδου στήριξης (breakout) ή έλλειψη κατά στοιχημάτων προκάλεσε την απότομη πτώση στο 1.75 και στη συνέχεια η αγορά διόρθωσε αυτήν την κίνηση, θα λέγαμε, πανικού. Νωρίς το πρωί το στοίχημα υπέρ του Λεβαδειακού ανταλλάσσεται στο 1.95, ενώ εκείνο του Άρη έχει σχεδόν αγγίξει το 5.00!

aris-grafima-betfair-allages-apodosis

Λόγω αυτών των αλλαγών των αποδόσεων, ο αγώνας Λεβαδειακός – Άρης προσφέρεται για trading πριν την έναρξη στο ανταλλακτήριο στοιχημάτων της Betfair. Δυστυχώς η επίσκεψή μου στην επίσημη ιστοσελίδα του Πάμε Στοίχημα κατέληξε άκαρπη αφού όχι μόνο δεν υπάρχει τη στιγμή αυτή διαθέσιμο το σημερινό κουπόνι, αλλά δεν έχουν ανανεωθεί και τα αποτελέσματα των χθεσινών αγώνων! Υποψιάζομαι ότι οι απεργίες και οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τη νομοθεσία για το διαδικτυακό στοίχημα έχουν αρχίσει να αφήνουν τα σημάδια τους.

Από μια γρήγορη σύγκριση των αποδόσεων του συγκεκριμένου αγώνα της Ελληνικής Super League προκύπτει πως καμία εταιρία στοιχημάτων δεν προσφέρει τη νίκη του Λεβαδειακού πάνω από 2.00, με τη χαμηλότερη απόδοση να βρίσκεται στο 1.83. Αν τώρα υποθέσουμε πως τελικά επιβληθεί 10% φόρος στα κέρδη του στοιχήματος από το πρώτο ευρώ, τότε το 1.83 στην πραγματικότητα ισοδυναμεί με 1.747. Μεγάλες στιγμές…

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.