Χωρίς ενδιαφέρον συνήθως οι Δευτέρες από στοιχηματικής άποψης, οι σημερινές μεταβολές των αποδόσεων λίγες ώρες πριν την έναρξη των αγώνων προσελκύουν τους παίκτες αλλά και τους traders που κυνηγούν να κερδίσουν χρήματα μέσω του trading στην betfair. Έτσι οι τελευταίες ειδήσεις με τις πιο πρόσφατες αλλαγές στις αποδόσεις του ανταλλακτηρίου της Betfair γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλείς. Προσωπικά οι αρκετές επιτυχίες, που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου με την πρόβλεψη εκπλήξεων το Σάββατο και την επικράτηση των φαβορί την Κυριακή, μου κέντρισαν το ενδιαφέρον για τη συχνότερη παρακολούθηση των μεταβολών των αποδόσεων στα στοιχήματα ποδοσφαίρου. Ενδεχομένως κάποιοι να εκμεταλλευτούν τις μεταβολές αυτές και να τις θεωρήσουν… προγνωστικά!

Αυτή τη στιγμή λοιπόν (15:00) ξεχωρίζουν οι άνοδοι των αποδόσεων των Getafe, Maastricht και Caen.

metavoles-apodoseon-stoixima-podosfairou-getafe

Δύο ακόμα άνοδοι αποδόσεων που πιθανόν να οδηγήσουν σε περαιτέρω μεταβολή των αποδόσεων είναι κι εκείνες των AaB και Kaiserslautern, αν και η τελευταία σημειώνεται την τελευταία μόλις ώρα.

metavoles-apodoseon-stoixima-podosfairou-kaiserslautern

Περνώντας στις πτώσεις, το Τουρκικό πρωτάθλημα φαίνεται να έχει την τιμητική του, αφού δύο ομάδες, Antalyaspor και Bursaspor εμφανίζουν πτώση των αποδόσεών τους αντιμετωπίζοντας Trabzonspor και Kasimpasa αντίστοιχα.

 metavoles-apodoseon-stoixima-podosfairou-bursaspor

Από άποψη τζίρου οπωσδήποτε μεγαλύτερη αξιοπιστία έχει οποιαδήποτε μεταβολή λάβει χώρα στην περίπτωση της Getafe, Kaiserslautern και AaB, με τα στοιχήματα των υπολοίπων ομάδων να συγκεντρώνουν κάτω από 30,000 ευρώ τζίρο μέχρι τώρα. Παρόλα αυτά η άνοδος της Caen από το 1.90 στο 2.10 κρίνεται ως ιδιαίτερα σημαντική, παρόλο το μικρό σχετικά τζίρο.

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.