racingpost-kynodromies-tv

Η racingpost τους τελευταίους μήνες έχει καινοτομήσει με την δημιουργία του racing post greyhound TV. Είναι ένα είδος διαδικτυακού καναλιού και όχι μόνο καθώς μεταδίδει και τηλεοπτικά, φτάνει να έχετε δορυφορική. Η μετάδοση γίνεται ζωντανά από Πέμπτη μέχρι Σάββατο από 9:15 μέχρι 12:40 ώρα Ελλάδος και είναι για τις νυχτερινές κυνοδρομίες.

Τις υπηρεσίες του καναλιού μπορείτε να τις παρακολουθήσετε ζωντανά από στοιχηματικές εταιρίες όπως (Betfair, Bet365) αλλά και από το racingpost.com σε full screen.

Αυτό πως μπορεί να βοηθήσει τους παίχτες να φτάσουν σε κέρδους;

Πρώτον μέσα από τα προγνωστικά των tipster της racing post, τα όποια γίνονται λίγα λεπτά πριν την διεξαγωγή της κούρσας θα σας δώσουν μια εικόνα στο τι θα στοιχηματίσουν οι ίδιοι. Επιπλέον, πριν την έναρξη των κυνοδρομιών δίνουν την καλύτερή τους πρόβλεψη τα NAP. Έτσι θα μπορείτε να συγκρίνετε τις δικές σας προτάσεις με τις δικές τους και να φτάσετε στις τελικές σας προβλέψεις, στοιχηματίζοντας πιο επιλεκτικά.

Το άλλο είναι η διαφορά του live στοιχήματος στις κυνοδρομίες, καθώς θα μπορείτε να δείτε την κίνηση των αποδόσεων αλλά και άλλα στοιχειά, τα όποια ανέφερα στο προηγούμενο μου κείμενο για τις κυνοδρομίες, όπως η κατάσταση του στίβου και το trap challenge, που είναι από τα πιο σημαντικά.

To μόνο πράγμα το οποίο πρέπει να προσέξετε είναι, όταν τις παρακολουθείτε μέσω του racingpost.com, είναι περίπου 40 δευτερολεπτα πιο αργό από το κανονικό και 10 δευτερόλεπτα από τις εταιρίες στοιχήματος. Γι’ αυτό πρέπει να στοιχηματίζουμε όταν τα λαγωνικά είναι έτοιμα να εισέλθουν στα traps.

Η ασχολία του με το στοίχημα ξεκίνησε οταν επισκέφτηκε για πρώτη φορά τον ιππόδρομο. Μετά απο λιγό καιρό δούλεψε σε πρακτορείο στοιχημάτων για ένα χρόνο. Τον επόμενο χρόνο έζησε στην Αγγλία, όπου είδε και έμαθε τον τρόπο με τον οποίο στοιχηματίζουν οι καλοί Άγγλοι παίκτες στο άθλημα των κυνοδρομιών και των ιπποδρομίων καθώς και ποιους παράγοντες λαμβάνουν υπόψη πριν στοιχηματίσουν. Στοιχηματίζει τα τελευταία τρία χρόνια στα δυο αυτά αθλήματα, έχοντας σχηματίσει μια καθαρή εικόνα γύρω τους, αλλά και το πώς το ανταλλακτήριο παίζει σημαντικό ρόλο στην εξασφάλιση κέρδους.