Μετά το τριήμερο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, με την 4η αγωνιστική στους ομίλους του Champions League και του Europa League, σειρά παίρνουν πάλι οι εγχώριες διοργανώσεις. Αν και για τους εν Ελλάδι παίκτες του στοιχήματος θα είναι κάπως… περίεργα τα πράγματα λόγω της απεργίας των εργαζομένων στον ΟΠΑΠ.

Στην Premier League, η Arsenal (στο 1.571) φιλοδοξεί να διευρύνει την εκπληκτική παράδοση που έχει φιλοξενώντας τη Fulham (στο 6.50).  Και είναι ίσως η καλύτερη στιγμή για την ομάδα του Arsene Wenger να πετύχει μια πειστική νίκη στο Emirates για να… κατευνάσει τα πνεύματα. Η Arsenal έχει μαζέψει μόλις 15 βαθμούς μετά από 10 αγώνες – το χειρότερο ξεκίνημά της στην ιστορία της Premier League – ενώ και στο Champions League κάθε άλλο παρά έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της στους 16. Η Fulham, υπό τις οδηγίες του Martin Jol, έχει αρχίσει να βελτιώνεται και εκτός έδρας, αλλά δεν έχει κερδίσει ποτέ την Arsenal εκτός έδρας σε οποιαδήποτε διοργάνωση! Η Arsenal μετράει 22 νίκες και 4 ισοπαλίες… Και, με τον Theo Walcott (στο 2.75 στην αγορά Σκόρερ Οποτεδήποτε) να είναι… ζεστός (τρία γκολ στο League Cup κι άλλο ένα στο Champions League) και τον Olivier Giroud (στο 6.00 στην αγορά Πρώτος Σκόρερ) να έχει αρχίσει την απόσβεση, η παράδοση μπορεί να διευρυνθεί.

Στη Serie A, η Juventus (στο 1.364) βρίσκει τον ιδανικότερο αντίπαλο για να επιστρέψει στις επιτυχίες, αφού η Pescara (στο 12.00) είναι στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και με εμφανές πρόβλημα στο γκολ. Την προηγούμενη αγωνιστική η Juventus – αν και προηγήθηκε – ηττήθηκε 3-1 από την Inter Milan στο Τορίνο, βάζοντας τέλος σε ένα αήττητο σερί 49 αγώνων στη Serie A. Η «απάντησή» της ήταν άμεση: εύκολη νίκη 4-0 επί της Nordsjaelland στο Champions League με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ και ομορφότερο γκολ αυτό του Sebastian Giovinco (στο 2.25 στην αγορά Σκόρερ Οποτεδήποτε). Κι από την άλλη, η Pescara κατάφερε μετά από τέσσερις αγωνιστικές (με τρεις ήττες και μια ισοπαλία) να πετύχει γκολ και, παράλληλα, να επιστρέψει στις επιτυχίες με το 2-0 επί της Parma. Ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως μπορεί να τρομάξει τη Juventus. Οι παίκτες της οποίας θα θέλουν από νωρίς να πιστοποιήσουν τη διαφορά δυναμικότητας και να πάρουν μια εύκολη νίκη από το πρώτο ημίχρονο (στο 1.95 το 2/2 Ημίχρονο/Τελικό).

Προγνωστικά στοιχήματος:

Arsenal – Fulham        1 @ 1.571

T. Walcott       Να σκοράρει στον αγώνα @ 2.75

O. Giroud        Πρώτος Σκόρερ @ 6.00

Pescara – Juventus      2/2 (Η/Τ) @ 1.95

Pescara – Juventus (-1)           2 @ 1.775

S. Giovinco     Να σκοράρει στον αγώνα @ 2.25

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).

1 Comment

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Exit mobile version