Με δυο αναμετρήσεις ανοίγει την αυλαία της η εμβόλιμη 14η αγωνιστική στην Premier League. Το ενδιαφέρον εστιάζεται στο ντεμπούτο του Harry Redknapp στον πάγκο της QPR στην αναμέτρηση με τη Sunderland, αλλά και στην εξαιρετική παράδοση της Aston Villa κόντρα στην Reading.

Ο προπονητής της Aston Villa (στο 1.952), Paul Lambert, επιστρέφει στον πάγκο για την αναμέτρηση με τη Reading (στο 4.10), αλλά απομένει να φανεί εάν θα γυρίσει μαζί του στο γήπεδο και ο Darren Bent (στο 6.00 στην αγορά Πρώτος Σκόρερ), μεταγραφή-ρεκόρ του συλλόγου. Ο Lambert είδε λόγω τιμωρίας από τις εξέδρες την ισοπαλία 0-0 της Aston Villa με την Arsenal το Σάββατο, ωστόσο το παράδοξο ήταν πως άφησε εκτός αποστολής τον Bent. Ειδικά από τη στιγμή που η Aston Villa έχει τη χειρότερη επίθεση της Premier League (με 10 γκολ σε 13 αγώνες, όπως και οι QPR και Norwich) ενώ δεν έχει καταφέρει να σκοράρει σε τέσσερα από τα επτά τελευταία παιχνίδια. Πιθανόν να τον ξεκούρασε για να τον έχει έτοιμο απέναντι στην προτελευταία Reading, που είναι ακριβώς κάτω από την Aston Villa με έναν βαθμό λιγότερο – αλλά κι ένα ματς λιγότερο.

Η Reading γνώρισε το Σάββατο την ήττα 3-2 από τη Wigan στις καθυστερήσεις, αποτέλεσμα που «χάλασε» το αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών. Ωστόσο, στο Villa Park θα πρέπει να τα βάλει αφενός με την παράδοση (η Aston Villa έχει κερδίσει επτά από τις οκτώ τελευταίες συγκρούσεις μεταξύ των δυο ομάδων κι έχει κερδίσει τα οκτώ τελευταία εντός έδρας παιχνίδια με τη Reading ανεξαρτήτως διοργάνωσης) αφετέρου με το… πάθος της ομάδας του να δέχεται γκολ στο τελευταίο ημίωρο των αγώνων της (15 γκολ). Το… καλό για τη Reading είναι πως και η Aston Villa έχει δεχθεί τα 17 από τα 22 γκολ της στο δεύτερο ημίχρονο (77%).

Στο Stadium of Light, ο Harry Redknapp ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του σε πέμπτο διαφορικό σύλλογο της Premier League. Αυτή τη φορά στον πάγκο της QPR (στο 3.50) που είναι στον πάτο της βαθμολογίας και είναι η μοναδική ομάδα στις τέσσερις επαγγελματικές κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου που δεν έχει νίκη! Και το έργο της απέναντι στη Sunderland (στο 2.25) μόνο εύκολο δεν θα είναι. Και, το σημερινό αλλά και το επόμενο παιχνίδι (με την Aston Villa στο Loftus Road) μπορεί να αποδειχθούν καθοριστικά στη μάχη της QPR για την παραμονή.

Το θετικό για την QPR είναι πως και η Sunderland είναι… χάλια. Εχει κερδίσει μόλις δύο παιχνίδια τη φετινή σεζόν, μόνο ένα εντός έδρας και μόνο ένα από τα επτά τελευταία στην Premier League (δυο ισοπαλίες, τέσσερις ήττες). Και, έχοντας να αντιμετωπίσει Manchester United και Chelsea στις αρχές του Δεκέμβρη, το σημερινό παιχνίδι αλλά και αυτό του Σαββάτου με τη Norwich εκτός έδρας, θα είναι σημαντικά για την πορεία των «Black Cats». Που πέρυσι έκαναν το νταμπλ επί της QPR, η οποία δεν έχει κερδίσει σε καμία από τις πέντε τελευταίες επισκέψεις της στο Stadium of Light. Και δέχεται γκολ και στα 23 τελευταία ταξίδια της και δεν έχει νίκη στα 20 πιο πρόσφατα και έχει ηττηθεί στα έξι τελευταία! Πόσο μάλλον τώρα που η Sunderland είχε 10 τελικές προσπάθειες κόντρα στη West Brom την προηγούμενη αγωνιστική – κι ας ηττήθηκε 4-2!

Προγνωστικά στοιχήματος:

Aston Villa – Reading            under 2,5 @ 1.952

Aston Villa – Reading            under 1,5 στο 1ο Ημίχρονο @ 1.471

Aston Villa – Reading            Να Σκοράρουν και οι 2 Ομάδες GG @ 1.70

Aston Villa – Reading            1-1 (Ακριβές Σκορ) @ 7.50

Sunderland – QPR      1 @ 2.25

Sunderland – QPR      over 2,5 @ 2.10

Sunderland – QPR      Να Σκοράρουν και οι 2 Ομάδες GG @ 1.80

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Exit mobile version