uefa-champions-leagueΤετάρτη σήμερα και θα προσπαθήσουμε να βρούμε το δρόμο για το ταμείο με τους αγώνες των ομίλων 5-8 για την 4η αγωνιστική του Champions League. Αρχής γενομένης από τον 5ο και τον 6ο, όπου Chelsea και Juventus – αμφότερες στον 5ο όμιλο – είναι σε κίνδυνο.

Στον 5ο όμιλο, η Juventus (στο 1.14) καλείται να πετύχει την πρώτη της νίκη στη φετινή διοργάνωση, υποδεχόμενη στο Τορίνο τη Nordsjaelland (στο 19.50). Οι Bianconeri δεν τα κατάφεραν στη Δανία, όπου ισοφάρισαν στο φινάλε με τον Mirco Vucinic (στο 1.62 στην αγορά Να Σκοράρει), η συμμετοχή του οποίου είναι εξαιρετικά αμφίβολη για τον αποψινό αγώνα – αλλά και ο Nicklas Bendner (στο 4.00 στην αγορά Πρώτος Σκόρερ) κάτι θα θέλει να αποδείξει απέναντι στους συμπατριώτες του. Η Juventus ψάχνει τα πατήματά της, ψάχνει και τον χαμένο καλό εαυτό της. Το 3-1 από την Inter Milan ήταν… μαχαιριά στην καρδιά, αλλά και η πρώτη ήττα μετά από 49 αγώνες στη Serie A. Εάν η «Γηραιά Κυρία» θέλει να μείνει ως το τέλος στο κυνήγι της πρόκρισης, καλείται να καταβάλλει την αντίσταση των μαχητικών και φιλότιμων, πλην «λίγων», παικτών της Nordsjaelland. Και να το κάνουν από το πρώτο κιόλας ημίχρονο (στο 1.50 στην αγορά Ημίχρονο/Τελικό).

chelsea-terryΣτο άλλο παιχνίδι του 5ου ομίλου, θα… πέσουν κορμιά. Η Shakhtar Donetsk (στο 4.20) έδειξε πως κάθε άλλο παρά φοβάται την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Chelsea (στο 2.02), την οποία κέρδισε με περισσή ευκολία στην Ουκρανία. Το 2-1 είναι, πραγματικά, μαγική εικόνα. Η Shakhtar έχει 19 νίκες και μια ισοπαλία στα 20 φετινά παιχνίδια της, με μοναδική “γκέλα” το 1-1 με τη Juventus στο Τορίνο. Απουσίες δεν υπάρχουν, σε αντίθεση με τους Λονδρέζους που δεν θα έχουν τον Frank Lampard και, πιθανόν, τον David Luiz (στο 7.00 στην αγορά Να Σκοράρει) – τουλάχιστον είναι διαθέσιμος ο αρχηγός John Terry (στο 8.00 στην αγορά Να Σκοράρει). Αναμένεται να δράσουν και πάλι οι μεσοεπιθετικές γραμμές των δυο ομάδων. Εάν οι Βραζιλιάνοι της Shakhtar – αλλά και ο Henrik Mkhitaryan (στο 2.50 στην αγορά Να Σκοράρει) – δεν βγάλουν κόμπλεξ στο Stamford Bridge, δεν αποκλείεται να έχουμε έκπληξη. Πάντως θα έχουμε γκολ εκατέρωθεν (στο 1.60).

Στον 6ο όμιλο, Bayern (στο 1.18) και Valencia (στο 1.25) έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο απέναντι σε Lille (στο 15.00) και BATE Borisov (στο 12.50), αντίστοιχα. Οι Βαυαροί, αφού επέστρεψαν στις επιτυχίες στην Bundesliga με το άνετο 3-0 μέσα στο Hamburg, δύσκολα θα αντιμετωπίσουν προβλήματα κόντρα στην πληγωμένη από τραυματισμούς Lille. Με τον Franck Ribery (στο 1.91 στην αγορά Να Σκοράρει) υγιή, η Bayern θα κάνει πολλές φάσεις για γκολ. Κι αν δεν είναι έτοιμος ο Mario Mandzukic (στο 3.85 στην αγορά Πρώτος Σκόρερ), θα είναι ο Claudio Pizarro (στο 1.80 στην αγορά Να Σκοράρει).

Οσο για τη Valencia, μόνο η υπεροψία μπορεί να της στερήσει ακόμη τρεις βαθμούς κόντρα στην BATE Borisov. Ο Roberto Soldado έβαλε τρία γκολ στη Λευκορωσία, μπορεί να πετύχει τουλάχιστον ακόμη ένα απόψε. Κι αν όχι αυτός, τότε σίγουρα ο Jonas (στο 1.80 στην αγορά Να Σκοράρει).

Προγνωστικά στοιχήματος:

Juventus – Nordsjaelland (+1)        1 @ 1.44

Juventus – Nordsjaelland    3-0 (ΑΣ) @ 6.20

N. Bendtner   Πρώτος Σκόρερ @ 4.00

Chelsea – Shakhtar Donetsk           Να Σκοράρουν και οι 2 ομάδες GG @ 1.60

J. Terry         Να Σκοράρει @ 8.00

H. Mkhitaryan           Να Σκοράρει @ 2.50

Bayern – Lille over 2,5 @ 1.47

C. Pizarro       Να Σκοράρει @ 1.80

Valencia – BATE Borisov (+1)          1 @ 1.70

Jonas  Να Σκοράρει @ 1.80

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).