Αφού αναλύσαμε τους ομίλους 5-6 στο Α’ Μέρος, σειρά έχουν οι όμιλοι 7-8 με τις αναμετρήσεις για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Με το ενδιαφέρον να εστιάζεται κυρίως σε Λισσαβόνα αλλά και Κωνσταντινούπολη, με την απόδοση στον άσο της Galatasaray, που υποδέχεται τη Manchester United να πέφτει συνεχώς.

Στον 7ο όμιλο, η Barcelona (στο 1.30) εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να περάσει από τη Μόσχα κερδίζοντας τη Spartak (στο 9.75) και να σφραγίσει το ένα από τα δύο εισιτήρια για την επόμενη φάση. Η Spartak (3 βαθμοί) του Unay Emery έχει πολλές απουσίες σε όλες τις γραμμές ενώ κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο τέταρτος τερματοφύλακας! Βούτυρο στο ψωμί του Lionel Messi (στο 10.00 να κάνει χατ-τρικ και στο 3.25 στην αγορά Πρώτος Σκόρερ) και της παρέας του. Πλήρεις οι Καταλανοί (9 βαθμοί) και με τους Carles Puyol και Gerard Pique στο κέντρο της άμυνας, το μόνο που πρέπει να φοβηθούν είναι ο αγωνιστικός χώρος του Luzniki και το τσουχτερό κρύο της Μόσχας.

omilos-7-champions-league-vathmologia

Στο άλλο παιχνίδι του 7ου ομίλου, θα πέσουν κορμιά. Η Benfica (στο 1.44) χρειάζεται μόνο νίκη για να μείνει ζωντανή, την ώρα που η Celtic (στο 7.25) δείχνει πως βολεύεται ακόμη και με την ισοπαλία, αρκεί την τελευταία αγωνιστική να μην συμβούν… όργια. Η Benfica (4 βαθμοί) ενισχύεται με την επιστροφή του αρχηγού Luisao ενώ ο Oscar Cardozo (στο 4.00 στην αγορά Πρώτος Σκόρερ) εσχάτως σκοράρει κατά βούληση. Αλλά και η Celtic (7 βαθμοί) απέδειξε κόντρα στην Barcelona πως φέτος είναι αποφασισμένη για την υπέρβαση. Ο Γιώργος Σαμαράς (στο 4.00 στην αγορά Να Σκοράρει) και οι συμπαίκτες του φαίνεται πως έχουν τον τρόπο για να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από τη Λισσαβόνα, όπου πάντως έχουν ηττηθεί όσες φορές έχουν πάει στο παρελθόν! Στο… λάου λάου θα το πάνε το παιχνίδι, προβάδισμα στο under 2,5 (στο 2.12).

galatasaray-ptosi-apodosis-stoiximaΚλείσιμο με τους αγώνες του 8ου ομίλου και πρώτα αυτόν της Galatasaray (στο 1.90) με τη Manchester United (στο 3.50). Ολος ο κόσμος θα παίξει Galatasaray (4 βαθμοί) αφού η United έχοντας κάνει ήδη το απόλυτο, έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση και ταξίδεψε στην Πόλη με πάρα πολλούς μικρούς! Ηδη η απόδοση στον άσο κατρακυλάει και, από τη στιγμή που ο Burak Yilmaz βρίσκει συνεχώς δίχτυα, η λογική λέει πως η Galatasaray θα πάρει τους τρεις βαθμούς και θα περιμένει τι θα συμβεί στον άλλο αγώνα.

Σε αυτόν της Cluj (στο 2.85) με την Braga (στο 2.35), οι δυο ομάδες θέλουν τη νίκη και μόνο αυτή, είτε για τη δεύτερη προνομιούχο θέση είτε για την τρίτη που οδηγεί στους 32 του Europa League. Η Cluj (4 βαθμοί) έδειξε πως της λείπουν πολλά στο εντός έδρας ματς με τη Galatasaray, αλλά νωρίτερα είχε δείξει πως ξέρει τον τρόπο να καταβάλει την αντίσταση της Braga (3 βαθμοί), κερδίζοντας 2-0 στην Πορτογαλία. Η Braga φάνηκε – το λιγότερο – αφελής στα δυο παιχνίδια με τη Manchester United ενώ εντύπωση προκαλεί το ότι δέχθηκε 6 γκολ από τους Αγγλους την ώρα που φημίζεται για την αμυντική της συμπεριφορά. Γι’ αυτό και το over 2,5 (στο 1.85) φαντάζει η καλύτερη επιλογή. Το θέμα είναι ποιος θα βάλει το πρώτο γκολ. Ο Παντελής Καπετάνος ή ο Eder;

Προγνωστικά στοιχήματος:

Spartak Moscow – Barcelona          2/2 Ημίχρονο / Τελικό @ 1.80

Spartak Moscow – Barcelona          over 2,5 @ 1.47

L. Messi          Πρώτος Σκόρερ @ 3.25

Benfica – Celtic         under 2,5 @ 2.12

O. Cardozo     Πρώτος Σκόρερ @ 4.00

Γ. Σαμαράς     Να Σκοράρει @ 4.00

Galatasaray – Manchester United 1 @ 1.90

Galatasaray – Manchester United 1/1 Ημίχρονο / Τελικό @ 3.20

Θα υπάρχει πέναλτι   Ναι @ 3.40

Cluj – Braga   over 2,5 @ 1.85

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).