Stephan-El-Shaarawy-milanΜετά την ανάλυση των ομίλων 1-2 του Champions League, ακολουθούν οι όμιλοι 3-4, στους οποίους η 4η αγωνιστική αναμένεται να έχει καταλυτικό ρόλο. Ομάδες όπως η AC Milan και η Manchester City κινδυνεύουν από νωρίς να αποχαιρετήσουν τη διοργάνωση και οι σημερινές αναμετρήσεις τους με Malaga και Ajax, αντίστοιχα, έχουν τεράστια σπουδαιότητα.

Στον 3ο όμιλο, η AC Milan (στο 2.15) καλείται να ανακόψει την ξέφρενη πορεία της αλάνθαστης μέχρι στιγμής Malaga (στο 3.60), την οποία υποδέχεται στο San Siro. Για την ακρίβεια, το έκανε ήδη η Rayo Vallecano το Σάββατο, υποχρεώνοντας τη Malaga στη δεύτερη μόλις ήττα της σε 16 φετινά παιχνίδια – και μάλιστα εντός έδρας! Και η AC Milan φαίνεται πως «ξυπνάει» την καλύτερη δυνατή χρονική στιγμή. Το 5-1 επί της Chievo Verona το Σάββατο ήταν ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση και την παραμονή του Massimiliano Allegri στον πάγκο της AC Milan, αλλά μόνο η νίκη σήμερα «κάνει» στους Rossoneri. Μπορούν; Η AC Milan έχει να κερδίσει ισπανικό σύλλογο στο San Siro από το 2004 τη στιγμή που η Malaga δεν έχει δεχτεί ούτε ένα γκολ! Κλειστό παιχνίδι (στο 1.909 το under 2,5) που θα κριθεί στο γκολ. Είτε του Stephan El Shaarawy (στο 2.50) είτε του Joaquin (στο 3.75).

Στο άλλο παιχνίδι του 3ου ομίλου, όλα δείχνουν Zenit Saint Petersburg (στο 2.80). Κι ας παίζει στο Βέλγιο με την Anderlecht (στο 2.75). Η Zenit κέρδισε με σκορ 3-1 την Anderlecht τόσο εντός όσο κι εκτός έδρας, όταν οι δυο ομάδες συναντήθηκαν πρόπερσι στους ομίλους του Europa League. Την κέρδισε με 1-0 και πριν δυο εβδομάδες στη Ρωσία. Κι έρχεται από πέντε διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Και ο προπονητής της Zenit, Luciano Spalletti, μετράει εννέα συνεχόμενες επιτυχίες επί βελγικών συλλόγων. Και η Anderlecht δεν έχει πετύχει ούτε γκολ μέχρι στιγμής. Κι ας απουσιάζει ο Hulk για τη Zenit. Υπάρχει ο Danny (στο 2.60 στην αγορά Σκόρερ Οποτεδήποτε) και ο Alexander Kerzhakov (στο 6.50 στην αγορά Πρώτος Σκόρερ) για να «καθαρίσουν».

Στον 4ο όμιλο, τον «όμιλο του θανάτου» ή αλλιώς «όμιλο των πρωταθλητών», θα… πέσουν κορμιά τόσο στο Santiago Bernabeu όσο και στο Etihad Stadium. Στην Ισπανία, η Real Madrid (στο 1.45) θέλει τη νίκη υποδεχόμενη την Borussia Dortmund (στο 7.50) και για να εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση στους 16 του Champions League, αλλά και για να εκδικηθεί για την ήττα 2-1 στη Γερμανία. Η Real ενισχύεται με την επιστροφή του πλάγιου μπακ Alvaro Arbeloa και του «εγκεφάλου» Xabi Alonso ενώ έχει να λέει πως στο Bernabeu μετράει επτά διαδοχικές νίκες την ώρα που μακριά από τη Γερμανία η Dortmund έχει μόνο δυο νίκες σε επτά ταξίδια της. Και με τον Cristiano Ronaldo να έχει ήδη πέντε γκολ στο φετινό Champions League, το παιχνίδι υπόσχεται πολλά γκολ. Αλλωστε και τα τρία ματς της Real Madrid μέχρι στιγμής στη διοργάνωση, έβγαλαν το over 2,5 (στο 1.471).

Αυτή, πάντως, που «καίγεται» για τη νίκη είναι η Manchester City (στο 1.444) που περιμένει στο Etihad με άγριες διαθέσεις τον Ajax (στο 8.00) στο άλλο παιχνίδι του 4ου ομίλου. Ο Roberto Mancini αμφισβητείται ανοιχτά πλέον από τους οπαδούς της City, τόσο μετά την ήττα 3-1 από τον Ajax στην Ολλανδία – όπου μάλιστα προηγήθηκε στο σκορ – όσο και μετά το 0-0 με τη West Ham για την Premier League το Σάββατο – κι ας παραμένει αήττητη στην Αγγλία. Η απουσία του David Silva αφήνει χωρίς οργανωτή τη City που δεν έχει ούτε «κανονικό» δεξί μπακ, με τους Micah Richards και Maicon τραυματίες και τον Pablo Zabaleta να επιστρέφει από τραυματισμό αλλά να μην είναι έτοιμος. Και οι Ολλανδοί τρέχουν… Τρέχουν πολύ. Ειδικά ο Ryan Babel (στο 4.333 στην αγορά Σκόρερ Οποτεδήποτε). Κι ας έρχεται ο Ajax από την πρώτη φετινή ήττα στην Eredivisie – 2-0 από τη Vitesse. Εδώ είναι Champions League και τα όνειρα επιτρέπονται.

Προγνωστικά στοιχήματος:

AC Milan – Malaga    under 2,5 @ 1.909

S. El Shaarawy            Σκόρερ Οποτεδήποτε @ 2.50

Anderlecht – Zenit      2 @ 2.80

Danny Σκόρερ Οποτεδήποτε @ 2.60

Real Madrid – Dortmund       over 2,5 @ 1.471

Manchester City – Ajax          over 2,5 @ 1.571

R. Babel          Σκόρερ Οποτεδήποτε @ 4.333

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).