20 λεπτά πριν το εναρκτήριο λάκτισμα στους αποψινούς αγώνες του Champions League παρατηρούνται αξιόλογες αλλαγές των αποδόσεων της… τελευταίας στιγμής! Ξεχωρίζει η άνοδος της απόδοσης της Schalke που φιλοξενεί τον Ολυμπιακό και οι πτώσεις των αποδόσεων των Anderlecht και Dinamo Kiev που φιλοξενούν Milan και Paris Saint-Germain αντίστοιχα.

champions-league-apodoseis-stoiximaton-grafimata

Ακολουθώντας το σύστημα στοιχήματος που βασίζεται σε αλλαγές των αποδόσεων, θα στοιχηματίζαμε κατά της νίκης της Schalke και υπέρ της νίκης της Anderlecht και Dinamo Kiev. Παρακάτω εμφανίζεται η εικόνα των στοιχημάτων αν υποβάλλονταν λίγα λεπτά πριν την έναρξη των αγώνων.

champions-league-stoiximata

Στους υπόλοιπους αγώνες του Champions League, αν και οι μεταβολές των αποδόσεων… ταρακούνησαν κάπως τις αγορές, οι περισσότερες είτε ισορρόπησαν είτε επέστρεψαν στα αρχικά επίπεδα. Απομένει να δούμε εάν τελικά και στους αποψινούς αγώνες τους Champions League έχουν value οι αποδόσεις μετά από σημαντική πτώση τους!

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.