Premier LeagueΗ 12η αγωνιστική της Premier League ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση της West Ham με τη Stoke City στο Upton Park. Κι αν ρίξει κανείς μια ματιά στα φετινά αποτελέσματα των δυο ομάδων, θα διαπιστώσει πως δύσκολα θα μπουν πολλά γκολ στο παιχνίδι, μιας και οι δυο ομάδες έχουν τις δυο καλύτερες άμυνες στην κατηγορία!

Οι δυο ομάδες έχουν δεχθεί, αθροιστικά, 21 γκολ μέχρι στιγμής στα 22 παιχνίδια που έχουν συμμετάσχει. Η West Ham (στο 2.05) αποδεικνύεται μια ομάδα πολύ δύσκολη στο να ηττηθεί, όπως φάνηκε στα δυο πρόσφατα παιχνίδια με Manchester City (0-0) και Newcastle (1-0) στα οποία δεν δέχθηκε γκολ! Επίσης, σε πέντε από τα φετινά της παιχνίδια κράτησε απαραβίαστη την εστία της – όπως ακριβώς και η Stoke!

Η Stoke City (στο 3.75),αν και αρκετά συμπαγής στα μετόπισθεν, έχει πετύχει μόλις 9 γκολ στα 11 φετινά παιχνίδια της Premier League ενώ δεν έχει κερδίσει σε κανένα από τα 15 εκτός έδρας παιχνίδια της. Και η κριτική για τον Tony Pulis έχει ήδη αρχίσει. Δεν είναι τυχαίο που η Stoke έχει φέρει ήδη τρεις ισοπαλίες με 0-0  μέσα στη σεζόν – κι άλλες δύο η West Ham!

Πάντως, η West Ham μετράει τέσσερις νίκες και μία ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια που φιλοξένησε τη Stoke ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Αλλά, για όσους πάει το χέρι προς τον άσο, ο Allardyce δεν έχει καταφέρει όχι να κερδίσει, μα ούτε και να σκοράρει η εκάστοτε ομάδα του στις τέσσερις τελευταίες συναντήσεις με τη Stoke.

Στο φινάλε, μάλλον θα ισχύσει αυτό που είπε ο τεχνικός της West Ham, Sam Allardyce: «Πιστεύω πως η τέχνη της καλής άμυνας, είναι ο καταλύτης που θα φέρει στην ομάδα σου επιτυχίες». Κάπως έτσι θα κρατήσω το under 2,5 (στο 1.67).

Προγνωστικά στοιχήματος:

West Ham – Stoke City          under 2,5 @ 1.67

West Ham – Stoke City          Να Μην Σκοράρουν και οι 2 Ομάδες NG @ 2.00

West Ham – Stoke City          Συνολικά Γκολ 0-1 @ 2.95

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).