tevez-silva-manchester-city

Πλούσιο σε αγώνες το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ Στοίχημα. Τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει με την ποδοσφαιρική του πλευρά, όπου εκεί ξεχωρίζουν τόσο οι αναμετρήσεις της εμβόλιμης αγωνιστικής της Premier League, όσο και ο επαναληπτικός ημιτελικό του Copa Italia, με τη Lazio να περιμένει τη Juventus στη ρεβάνς του 1-1.

Το κακό για την ομάδα του Vladimir Petkovic είναι πως παρουσιάζεται κουρασμένη στα τελευταία παιχνίδια της και πως δεν θα έχει για έναν ακόμη αγώνα στην ενδεκάδα της τον Miro Klose. Το καλό είναι πως, θεωρητικά, δεν χρειάζεται να σκοράρει για να πάρει την πρόκριση αφού ακόμη και η “λευκή” ισοπαλία της είναι αρκετή. Η παράδοση, όμως, είναι αρνητική για τους “Biancocelesti” που τα τελευταία χρόνια χάνουν σχεδόν πάντα από τους “Bianconeri”. Στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, πάντως, πήραν ισάριθμες ισοπαλίες, αμφότερες στο Τορίνο. Η ομάδα του Antonio Conte κάνει κι αυτή την κοιλιά της. Η πιθανή απουσία του Andrea Pirlo, που δεν θα αγωνιστεί ούτε σήμερα, είναι εμφανέστατη στη μεσαία γραμμή, αφού φάσεις πλέον δημιουργούνται με το σταγονόμετρο και μη σας ξεγελά το 4-0 επί της Udinese που διαμορφώθηκε στα τελευταία λεπτά και αφού είχαν προηγηθεί δυο “κεραυνοί” του Paul Pogba από τα 30 μέτρα. Λίγα γκολ βλέπω και στη σημερινή αναμέτρηση, με το 1,75 να είναι εξαιρετικό. Κι αν έρθει κάποιο γκολ, πιθανόν να είναι από στημένη φάση. Κανένα κόρνερ ή κανένα φάουλ του Hernanes ή του Sebastian Giovinco.

Μεταφερόμαστε στην Αγγλία για τα τέσσερα ματς της Premier League. Πραγματικά, δεν βλέπω το πώς θα μπορέσει η QPR να σταματήσει τη Manchester City. Τέσσερα γκολ “έφαγε” από την Milton Keyns Dons, ομάδα της League One, η ουραγός της Premier League. Πώς θα αντισταθεί στους “πολίτες” που έχουν τέσσερις διαδοχικές επιτυχίες στο πρωτάθλημα και υγιείς τους Mario Balotelli (εκτός κι αν προλάβει να μεταγραφεί στην AC Milan), Carlos Tevez, Sergio Aguero και David Silva; Διπλό και μάλιστα από το ημίχρονο για τη Manchester City που θέλει να προσθέσει κι άλλη πίεση στην πρωτοπόρο Manchester United, μειώνοντας τη διαφορά στους δυο βαθμούς, με τους “κόκκινους διάβολους” να φιλοξενούν αύριο στο “Old Trafford” τη Southhampton.

Τελευταίο σημείο το over στο “Στάδιο του Φωτός” με τη Sunderland να υποδέχεται τη Swansea. Δυο ομάδες που είναι αήττητες στα έξι τελευταία παιχνίδια τους – οι “μαύρες γάτες” έχουν τέσσερις νίκες και οι “κύκνοι” δύο, στο διάστημα αυτό – και που έχουν ως στόχο ένα πλασάρισμα στην πρώτη δεκάδα. Η Swansea, βέβαια, έχει να σκέφτεται και τον τελικό του Carling Cup κόντρα στην Bradford, επομένως σιγά σιγά το ενδιαφέρον παικτών και οπαδών θα στραφεί εκεί – τέλη Φεβρουαρίου το ραντεβού στο Wembley. Γι’ αυτό και θα ποντάρω στον άσο της Sunderland που δεν είχε αγώνα μεσοβδόμαδα, σε αντίθεση με τη Swansea που παίζει ανελλιπώς Τετάρτη/Σάββατο τους δυο τελευταίους μήνες. Με ρίσκο μεν, εμπιστοσύνη στις “μαύρες γάτες” δε…

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

013. ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ

112. HERNANES       10,00

105. QPR – MANCHESTER CITY    2/2 (Η/Τ)      2,10

106. SUNDERLAND – SWANSEA  1          2,20

122. LAZIO – JUVENTUS  UNDER           1,75

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).