pame-stoixima-kouponi-24-ianouariou

Εννέα παιχνίδια όλα κι όλα στο σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Δυο από το Copa Libertadores, δύο από το κύπελλο Τουρκίας, δύο από το Copa Africa, δύο από το Copa del Rey κι ένα από τη Β’ Αγγλίας. Το ενδιαφέρον μου θα στραφεί στην Ισπανία και μόνο.

Στο «Benito Villamarin», η Betis θα προσπαθήσει (;) να ανατρέψει την ήττα 2-0 του πρώτου αγώνα στη Μαδρίτη από την Atletico και να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης όπου ΔΕΝ θα βρει μπροστά της ούτε τη Real Madrid ούτε την Barcelona αλλά τη Sevilla, μετά το χθεσινό 4-0 επί της Zaragoza.. Κοινώς, οι πιθανότητες για ένα εισιτήριο στο Europa League θα είναι αυξημένες για όποια από τις δυο ομάδες πάρει την πρόκριση. Βέβαια, αμφότερες και μέσω πρωταθλήματος έχουν βλέψεις για Ευρώπη και, ειδικά η Atletico έχει, ουσιαστικά, εξασφαλίσει ήδη ένα εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League της επόμενης σεζόν. Εκτός κι αν… κλατάρει στο β’ γύρο. Η Betis έχει πολλές απουσίες ενώ άρχισε να βγαίνει και η κούραση στους παίκτες του Pepe Mel – όπως φάνηκε και στο πρόσφατο 1-1 με την Athletic Bilbao τη Δευτέρα στο ίδιο γήπεδο – που έχει να αντιμετωπίσει και αρκετές απουσίες. Απουσία έχει και η Atletico, αυτή του πρώτου σκόρερ Radamel Falcao, αλλά σήμερα δεν θα θέλει να βάλει γκολ, μα να μην δεχθεί. Και πιθανότατα θα το καταφέρει. Προτεραιότητα στο Under (στο 1,85), με λίγο παραπάνω ρίσκο πάμε με το 0-1 γκολ (στο 3,75).

Στο «Rosaleda» θα πέσουν κορμιά. Η Malaga είναι ξεκάθαρο πως θα χτυπήσει στα ίσια το παιχνίδι, μιας και δεν τα παράτησε ούτε στο «Camp Nou», ισοφαρίζοντας στο φινάλε στο τελικό 2-2 παίζοντας με παίκτη λιγότερο για περίπου 20 λεπτά. Φυσικά, η Barcelona δεν θα αδιαφορήσει ενώ θα είναι και αναπτερωμένο το ηθικό των παικτών, μετά τις ανανεώσεις συμβολαίων του Carles Puyol και του Andres Iniesta. Να ήταν και ο Tito Vilanova στον πάγκο… Ο Manuel Pelegrini έχει δείξει (και στη Villarreal και στη Real Madrid) ότι γνωρίζει πώς να διαχειρίζεται τέτοιου είδους διπλές αναμετρήσεις. Ξέρει καλά πως λογικά ένα γκολ, τουλάχιστον, θα δεχθεί, επομένως θα πρέπει να σκοράρει και η ομάδα του. Οι «blaugrana» έχουν στο τσεπάκι το πρωτάθλημα και θα παίξουν πλήρεις στο «Rosaleda». Πολύ χαμηλό το 1,40 στο διπλό. Πιστεύω πως στο ημίχρονο οι δυο ομάδες θα είναι ισόπαλες και τα πάντα θα κριθούν στην επανάληψη.

Προγνωστικά στοιχήματος:

143. BETIS – ATLETICO MADRID            0-1 ΓΚΟΛ       3,75

145. MALAGA – BARCELONA         Χ (ΗΜ.)          2,20

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).