Αγωνιστική δράση σήμερα και αύριο για την Premier League και ας ρίξουμε μία ματιά σε κάποιες απο τις αναμετρήσεις.

Aston Villa – Newcastle United

2,25-3,35-2,55 οι αποδόσεις στον ΟΠΑΠ. Απο πλευράς αποδόσεων έχουμε ότι ο άσσος του 2,25 έχει στις τελευταίες 15 εμφανίσεις του 5-5-5 (1-Χ-2). Η Aston Villa σε αυτές τις 15 εφανίσεις έχει τιμολογηθεί 2 φορές με απολογισμό 0-1-1 (Ν-Ι-Η). Η Newcastle έχει εμφανιστεί επίσης 2 φορές φιλοξενούμενη με απόδοση άσσου 2,25 με απολογισμό 0-1-1 (Ν-Ι-Η).

Το μαρτυρούν λοιπόν και οι αποδόσεις ότι θα είναι αμφίρροπο παιχνίδι και αν δεν υπάρχουν απουσίες βασικών παιχτών για κάποια απο τις 2, τότε η πρόβλεψη νικητή θα είναι πιο πολύ θέμα τύχης. Στις τελευταίες 15 εμφανίσεις του 2,25 στον άσσο, 13 παιχνίδια ήταν over 1,5 τουλάχιστον, οπότε ίσως αξίζει να το στηρίξουμε και για αυτή τη φορά.

Stoke City – Wigan Athletic

1,85-3,25-3,40. Αυτή είναι η 3άδα αποδόσεων ΟΠΑΠ για την αναμέτρηση και τις 2 τελευταίες φορές που εμφανίστηκε έδωσε 2 ισοπαλίες. Στην 1 μάλιστα η Stoke ήταν η φιλοξενούμενη. Αν αποδεσμεύσουμε το 3,40 σαν απόδοση διπλού τότε για το ζεύγος 1,85-3,25 έχουμε 5-7-3 στις τελευταίες 15 εμφανίσεις του. Ενδείξεις για 1Χ δηλαδή λαμβάνουμε και ίσως αξίζει να συγκεντρωθούμε και μεις ακριβώς εκεί.

Η Stoke μετά το τραγελαφικό 0-4 απο την Chelsea που το ακολούθησε το 3-1 της Swansea νομίζω ότι θα εμφανιστεί όσο συγκεντρωμένη χρειάζεται, τουλάχιστον για να μην ηττηθεί και ας λέει 1-2-1 (1-Χ-2) η προϊστορία μεταξύ τους. Η Wigan έχοντας σκοράρει στα 4 τελευταία εκτός έδρας ματς ίσως καταφέρει να σκοράρει και σε αυτό.

1-0,2-0,2-1 τα σκορ στα οποία θα μπορούσαμε να κυνηγήσουμε την τύχη μας, προσανατολισμένα στο 1Χ, αλλά και απο την άλλη τα over 1,5 και Goal Goal ίσως αξίζουν και αυτά το ρίσκο τους.

Sunderland – Swansea City

Ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι όπως μαρτυρά η τιμολόγηση 2,20-3,15-2,70 απο τον ΟΠΑΠ. Με 5-4-6 (1-Χ-2) στις τελευταίες του εμφανίσεις ο άσσος του 2,20 καταλαβαίνουμε ότι οποιαδήποτε πρόβλεψη απαιτεί ανάλυση εις βάθος. Αν τυχόν παρουσιαστούν ελλείψεις βασικών για κάποια πλευρά αυτόματα η ζυγαριά θα κλίνει υπέρ της άλλης.

Η γηπεδούχος έχοντας σκοράρει στα τελευταία 5 εντός της (3 απο τα οποία ήταν με Chelsea, Manchester City και Tottenham) έχει αρκετές πιθανότητες να σκοράρει και σε αυτό το παιχνίδι. Αλλά η Swansea απο την άλλη με παθητικό μόλις 2 τέρματα στα 5 τελευταία εκτός (Arsenal, Tottenham, Everton 3 απο τα 5) μου φωνάζει να μην είμαι και τόσο σίγουρος ότι θα σκοράρουν οι γηπεδούχοι. Προβάδισμα στο under 2,5 λοιπόν; Δύσκολη η οποιαδήποτε επιλογή.

Everton – West Bromwich Albion

Παιχνίδι με φαβορί γηπεδούχο και η τιμολόγηση το «παραδέχεται» σιωπηρά. Με 2 άσσους οι 2 πιο πρόσφατες εμφανίσεις του ζεύγους 1,50-3,65 (σε 1-Χ) και 12-1-2 (1-Χ-2) οι τελευταίες 15 εμφανίσεις του 1,50 στον άσσο καταλαβαίνουμε ότι το να μην έρθει ο άσσος θα αποτελέσει έκπληξη. Η Everton στις 15 αυτές τελευταίες εμφανίσεις του άσσου στο 1,50 έχει τιμολογηθεί 2 φορές και έχει απολογισμό 2 νίκες (3-1 και 2-1), τα οποία σκορ ίσως αξίζουν μαζι με το 2-0 κάποιο ρίσκο αν θέλουμε κάποια πιο ζουμερή απόδοση. Ο προσανατολισμός μας για το παιχνίδι αυτό αναγκαστικά θα πρέπει να είναι προς τον άσσο. Ευτυχώς ή δυστυχώς θα το πει ο χρόνος.

Ίσως και το goal goal να έχει τύχη.

Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε και πάντα να θυμάστε: Διαβάζουμε όσα πιο πολλά μπορούμε, αξιολογούμε όσα διαβάζουμε και πάντα επιλεγούμε εμείς και μόνο τι θα παίξουμε.

Η επαφή του με το Στοίχημα ξεκίνησε δουλεύοντας ως υπάλληλος σε πρακτορείο του Ο.Π.Α.Π. Είχε την τύχη ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου να είναι αρκετά ψαγμένος πάνω στην δουλειά του και συνδρομητής του περιοδικού «Τα Παιχνίδια της Τύχης» ,το οποίο και αποτέλεσε το πρώτο και καλύτερο «φροντιστήριο». Κατάλαβε βασικές έννοιες όπως τι είναι γκανιότα ,τι κρύβουν οι αποδόσεις , την ψυχολογική πίεση που ασκούν οι αποδόσεις και προσωπικά επέλεξε να δίνει σημασία στην συμπεριφορά των αποδόσεων μέσω στατιστικής ανάλυσης αυτών. Είναι δημιουργός και διαχειριστής του Oddstats.blogspot.com. Συνδεθείτε με τον Betako: Google+

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Exit mobile version