Αρκετές είναι οι επιλογές και στο σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ Στοίχημα. Το θέμα είναι να ξεσκαρτάρουμε τα παιχνίδια που έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον και να κρατήσουμε τρία από αυτά που θα μας οδηγήσουν στο ταμείο.

Πρώτο σημείο που θα κρατήσω είναι ο άσος της Celta που υποδέχεται τη Granada. Με τον Abel Resino πλέον στον πάγκο της η ομάδα του Vigo, θέλει τη νίκη και μόνο αυτή προκειμένου να μειώσει τη διαφορά της από τις ομάδες που σώζονται. Οχι πως θα έχει εύκολο έργο αφού αμυντικά μπάζει και δέχεται συνεχώς γκολ. Αλλά θα έχει στα συν την έδρα της, το νέο προπονητή και απέναντί της μια ομάδα που πήρε δυο πολύτιμες νίκες (με Real Madrid εντός και με Deportivo La Coruna εκτός) και, όσο να ‘ναι, ανάσανε κάπως βαθμολογικά. Θα μπορούσε – και θα έπρεπε – να είναι πιο ψηλά ο άσος στο Balaidos, αλλά θα τον τιμήσω. Πιστεύω πως σε τέτοια ματς μετράει η ψυχή και η Celta θα έχει περισσότερη από την ομάδα του πρώην τεχνικού του Αρη, Lucas Alcaraz.

Πιο… αστείο ποσοστό από το 1,35 που δίνει ο ΟΠΑΠ τον άσο της Atletico Madrid κόντρα στην Espanyol, δεν νομίζω να υπάρχει στο σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ Στοίχημα.

atletiko-madrid-apodosi-pame-stoixima

Οι “rojiblancos” έχουν μεν το απόλυτο εντός έδρας, είναι στη δεύτερη θέση και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, αλλά έχουν να ξεπεράσουν την πίκρα από τον αποκλεισμό από το Europa League – παρά τη νίκη 1-0 στο μακρινό Luzhniki επί της Rubin Kazan – και να σκέφτονται πως ακολουθεί μεσοβδόμαδα ο επαναληπτικός ημιτελικός του Copa del Rey με τη Sevilla στο Ramon Sanchez Pizjuan (νίκη 2-1 για την Atletico στο πρώτο ματς). Και από την άλλη οι Καταλανοί της Espanyol είναι η πλέον φορμαρισμένη ομάδα της La Liga με πέντε νίκες στα έξι τελευταία παιχνίδια, με άμυνα που σπάει κόκαλα και τον Sergio Garcia να σκοράρει ανελλιπώς! Γιατί να πάω με τον άσο και όχι με το Goal;

Στο ντέρμπι του Μιλάνου θα πέσουν κορμιά. Inter Milan και AC Milan δεν κοντράρονται για τον τίτλο του πρωταθλητή, αλλά για το ποια ομάδα θα συνεχίσει με ιδιαίτερα αυξημένες πιθανότητες το σπριντ για την κατάληψη της τρίτης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Με ένα εξαιρετικό ντεμαράζ – και συνεπικουρούμενη από την έλευση του Mario Balotelli – η AC Milan έχει φτάσει σε απόσταση αναπνοής από την τριάδα ενώ πιστοποίησε την αλματώδη βελτίωσή της το τελευταίο τρίμηνο κερδίζοντας την Τετάρτη 2-0 την Barcelona στο San Siro για τους 16 του Champions League. Αντίθετα, το κλίμα στην Inter Milan δεν είναι και το ιδανικότερο κι ας κέρδισε την Πέμπτη 3-0 την Cluj στη Ρουμανία, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στους 16 του Europa League. Είχε προηγηθεί η βαριά ήττα 4-1 από τη Fiorentina στο Artemio Franchi, με τον Antrea Strammaccioni να νιώθει πλέον έντονη την πίεση στο πρόσωπό του – παρά τις δηλώσεις του Massimo Moratti για παραμονή του νεαρού Ιταλού ως το τέλος της σεζόν. Η απουσία του Diego Milito, που τα τελευταία χρόνια “καθόριζε” τα ντέρμπι, είναι σημαντική για τους “nerazzuri” που θα αρκεστούν στο παιχνίδι των αντεπιθέσεων. Οι άμυνες των δυο ομάδων δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη – οι “rossoneri” δεν θα παίξουν τόσο… σκυλιασμένα άμυνα όπως την Τετάρτη – με το Goal να είναι το πιθανότερο σημείο και εδώ. Ωστόσο, θα προτιμήσω το 2-3 γκολ που καλύπτει και την πιθανή ισοπαλία 1-1 ανάμεσα σε Inter Milan και AC Milan αλλά και την περίπτωση νίκης μιας εκ των δυο ομάδων.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

302. CELTA – GRANADA    1          1,80

*****************************

313. ATLETICO MADRID – ESPANYOL    GOAL  1,75

*****************************

318.  INTER MILAN – AC MILAN 2-3 ΓΚΟΛ       1,85

318. INTER MILAN – AC MILAN  1-1 (ΑΣ)         5,75

013. ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ

142. BALOTELLI       6,00

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).