Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε. Λίγα πράγματα σήμερα στο κουπόνι του ΠΑΜΕ Στοίχημα, χαλαρά θα πάμε κι εμείς με επιλογές από FA Cup στην Αγγλία και Serie A στην Ιταλία.

Η Manchester United υποδέχεται τη Reading για τον 5ο γύρο του FA Cup της Αγγλίας. Τι… παίζεται; Απλά ένα ραντεβού με – πιθανότατα – την Chelsea στα προημιτελικά. Δυο ομάδες σε εξαιρετική κατάσταση, με τη Manchester United να σκοράρει για πλάκα και τη Reading να έχει μόλις μια ήττα στα επτά τελευταία παιχνίδια της. Αν αναλογιστεί κανείς πως ο Sir Alex Ferguson θα κάνει αλλαγές μετά την ισοπαλία 1-1 με τη Real Madrid για τους 16 του Champions League και πως ο Brian McDermott θα παρατάξει ό,τι καλύτερο διαθέτει, αλλά και το ότι το ματς του πρώτου γύρου της Premier League στο Madejski Stadium έληξε με 4-3 – με όλα τα γκολ να μπαίνουν στο πρώτο ημίχρονο (!!!) – εύκολα προκύπτει πως θα δούμε αρκετά γκολ. Σίγουρο το goal, με λίγο ρίσκο παραπάνω το 4-6 γκολ.

Αντίθετα, στο Artemio Franchi δύσκολα θα σηκωθούν πολλές φορές από τις θέσεις τους οι θεατές στην αναμέτρηση για τη Serie A. Η Siena “καίγεται” για βαθμούς κι απέναντί της θα βρει τη Lazio που είναι κουρασμένη, ταλαιπωρημένη, ντεφορμέ και με προβλήματα ενώ θα παίξει και την Πέμπτη τη ρεβάνς του 3-3 με τη Gladbach για τους 32 του Europa League. Οι παίκες της Lazio θα κλειστούν πίσω και θα περιμένουν να “χτυπήσουν” στις αντεπιθέσεις ενώ και η Siena θα είναι… σφιγμένη και αγχωμένη μιας και δίνει μάχη για την παραμονή. Προβάδισμα στο under με λίγο ρίσκο παραπάνω το 2-3 γκολ.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

326. SIENA – LAZIO          2-3 ΓΚΟΛ       1,75

327. MANCHESTER UNITED – READING           4-6 ΓΚΟΛ       2,10

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).