Αγωνιστική δράση στην Premier League το προσεχές 3ήμερο. Στοιχηματικό ενδιαφέρον επίσης και επιλέξαμε να ασχοληθούμε με την αναμέτρηση Norwich-Fulham.

Από πλευράς αποδόσεων έχουμε 3άδα 2,15-3,25-2,70 από τον ΟΠΑΠ. Ελαφρώς φαβορί λοιπόν η γηπεδούχος, επειδή απλά είναι γηπεδούχος. Η τιμολόγηση αυτή λέει ότι οι 2 αντίπαλοι είναι ουσιαστικά ισοδύναμοι, στα χαρτιά έστω για την αναμέτρηση αυτή.

Αυτούσια η 3άδα αποδόσεων δεν έχει εμφανιστεί από τον ΟΠΑΠ Από το 2008-2009 έως τώρα. Και δεν το βρίσκω χρήσιμο να ανατρέξω ακόμα πιο παλιά για να την εντοπίσω.

Το ζεύγος 1-Χ (2,15-3,25) έχει εμφανιστεί μόλις 3 φορές στο ίδιο διάστημα με απολογισμό 1-2-0 (1-Χ-2).

Οπότε ας δούμε την απόδοση του άσσου μόνη της. Στις τελευταίες 13 εμφανίσεις του, το 2,15 έχει απολογισμό 5-4-4 (1-X-2) με 19 τέρματα υπέρ και 18 κατά. Παιχνίδι ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα δηλαδή.

Ας δούμε και από την πλευρά της απόδοσης του διπλού. Το 2,70 στις 11 τελευταίες εμφανίσεις του, έχει απολογισμό 6-3-2 (1-Χ-2).

Ένδειξη για λαμβάνουμε από τα παραπάνω στατιστικά στοιχεία.

Ψάχνοντας κάτι για να πατήσω και να στηρίξω την όποια επιλογή μου, αν πρέπει να κάνω μία, περνάω στις επιδόσεις των 2 αντιπάλων. Μέχρι τώρα η Norwich έχει μέσο όρο τερμάτων υπέρ και κατά 1,17 στα εντός παιχνίδια. Η Fulham από την πλευρά της έχει ακριβώς τον ίδιο μέσο όρο τερμάτων υπέρ 1,17 αλλά στα τέρματα κατά, πάντα για τα εκτός έδρας, έχει 2,08.

Επιπλέον σημασία έχει ότι η Norwich έχει επικρατούσα τιμή το 1 τέρμα υπέρ με 5 εμφανίσεις στα 12 ματς εντός ενώ η Fulham έχει επικρατούσα τιμή τα 0 τέρματα με 5 εμφανίσεις στα 12 ματς εκτός.

Όσον αφορά την αμυντική λειτουργία τους η γηπεδούχος έχει κρατήσει το 0 5 φορές και έχει δεχτεί 1 τέρμα επίσης 5, ενώ η φιλοξενούμενη έχει δεχτεί 3 τέρματα 4 φορές 2 τέρματα 3 φορές και 1 τέρμα 3 φορές επίσης. Αν και στα τελευταία 6 ματς μεταξύ τους η Fulham έχει κερδίσει τα 5, πιθανές απουσίες των D. Berbatov (8 γκολ-3 ασίστ), S. Sidwell (4 ασίστ)και K Richardson ίσως είναι η αιτία για να προσανατολιστώ στο 1Χ.

Αν τολμήσω να σκεφτώ το γκολ-γκολ θα καταλήξω προσωπικά και στο over 1,5 και θα ψάξω καλύτερη απόδοση άσσου στο ακριβές σκορ 2-1 (αν και έρχεται σε κόντρα με το πιθανό under 2,5 στα χαρτιά).

Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε και πάντα να θυμάστε : Διαβάζουμε όσα πιο πολλά μπορούμε, αξιολογούμε όσα διαβάζουμε και πάντα επιλεγούμε εμείς και μόνο τι θα παίξουμε.

Η επαφή του με το Στοίχημα ξεκίνησε δουλεύοντας ως υπάλληλος σε πρακτορείο του Ο.Π.Α.Π. Είχε την τύχη ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου να είναι αρκετά ψαγμένος πάνω στην δουλειά του και συνδρομητής του περιοδικού «Τα Παιχνίδια της Τύχης» ,το οποίο και αποτέλεσε το πρώτο και καλύτερο «φροντιστήριο». Κατάλαβε βασικές έννοιες όπως τι είναι γκανιότα ,τι κρύβουν οι αποδόσεις , την ψυχολογική πίεση που ασκούν οι αποδόσεις και προσωπικά επέλεξε να δίνει σημασία στην συμπεριφορά των αποδόσεων μέσω στατιστικής ανάλυσης αυτών. Είναι δημιουργός και διαχειριστής του Oddstats.blogspot.com. Συνδεθείτε με τον Betako: Google+