Σήμερα είναι η πρώτη μέρα του φεστιβάλ Cheltenham και πάμε να αναλύσουμε της 7 ιπποδρομίες του προγράμματος. Η νύχτα ήταν δύσκολη για τον στίβο του ιππόδρομου καθώς η θερμοκρασία έφτασε τους -10 άλλα αναμένεται σύμφωνα με δηλώσεις αρμόδιων να είναι 90-100 % έτοιμος για σήμερα. Οι ιπποδρομίες αρχίζουν 15:30 ώρα Ελλάδος.

1η Ιπποδρόμια

Η πρώτη ιπποδρόμια απαρτίζεται από 12 δρομείς και είναι ένα αρκετά ενδιαφέρον κύπελλο για το Supreme Novice’s Hurdle με την συμμέτοχη αξιόλογων αλόγων. Τα δυο άλογα που ξεχωρίζουν είναι ο Jeski και ο Μy Tent Or Yours, οι οποίοι είναι κάτω από την ιδία ιδιοκτησία. Κατά την προσωπική μου άποψη πιστεύω ότι ένας από τους δυο θα είναι ο νικητής, με περισσότερη προτίμηση στον πρώτο λόγω τιμής. Αουτσάιντερ με καλή απόδοση είναι ο Champagne Fever, o όποιος προέρχεται από καλή εμφάνιση και έχει στην πλάτη του ίσως το καλύτερο αναβατή εμποδίων στον κόσμο: τον R. Walsh.

2η Ιπποδρόμια

Σε αυτή την ιπποδρόμια τα πράγματα είναι πολύ απλά. Εάν ο Simonsing δεν αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα στην διαδρομή θα είναι ο νικητής.  Σε άλλη περίπτωση ο Overturn θα καραδοκεί για να αρπάξει την νίκη. Οι αποδόσεις είναι μικρές άλλα όχι αποτρεπτικές για να μην στοιχηματίσετε.

3η Ιπποδρόμια

Τρέχουν πολλά άλογα στον αριθμό 24 και αυτό ανοίγει όλα τα ενδεχόμενα για κάποια έκπληξη, άλλα και την δυνατότητα να στοιχηματίσουμε σε 3 διαφορετικά άλογα πάντα με μικρό ποντάρισμα καλύπτοντας όλα τα ενδεχόμενα. Εάν έπρεπε να στοιχηματίσω, θα στοιχημάτιζα τον Midnight Chase που αρέσκεται στον ιππόδρομο και έτρεχε με καλυτέρα άλογα, την Nadiya De La Vega λόγω του καλού ρεκόρ στο Cheltenham και έχει ως αναβάτη τον έμπειρο και θρύλο Tony McCoy και τον Loch Ba εξαιτίας των τελευταίων καλών εμφανίσεων.

4η Ιπποδρόμια

Η μεγάλη ιπποδρομία του προγράμματος, το Champion Hurdle αξίας 400,000 στερλινών όπου τρέχουν αρκετά από τα μεγάλα αστέρια του φεστιβάλ. Είναι μια πολύ δύσκολη ιπποδρόμια με όλα τα άλογα να έχουν ίδιες πιθανότητες για την νίκη. Προσωπικά πιστεύω ότι τις περισσότερες τις έχει η Zarkandar που προέρχεται από εντυπωσιακές εμφανίσεις και είναι σε τρελή φόρμα. Επίσης καλές πιθανότητες έχει ο περσινός νικητής, Rock On Ruby, καθώς και ο θρυλικoς  Hurricane Fly που έδειξε να βρίσκει τον παλιό καλό του εαυτό.

5η Ιπποδρομία

Στην μεγάλη απόσταση των 6,236 μέτρων είναι μια δύσκολη σε πρόβλεψη ιπποδρόμια. Εάν έπαιζα κάτι, θα έπαιζα τον Uncle Junior λόγω εμπειρίας και απόδοσης.

6η Ιπποδρόμια

Εδώ τα πράγματα είναι απλά. Θα πάω με την τέσσερις φορές νικήτρια του κυπέλλου, Quevega που δείχνει να είναι άλλη κλάση και το έδειξε  σε πρόσφατο γκαλόπ. Η απόδοση αναμένεται να είναι μικρή. Εμένα με πλήρωσε για δύο συνεχόμενες χρονιές και θα τη στοιχηματίσω. Αουτσάιντερ η Une Artist.

7η Ιπποδρομία

Θα απέχω καθώς δεν μου δίνει κανένα ενδιαφέρον.

Να θυμάστε ότι το φεστιβάλ είναι πρώτα θέαμα και μετά στοίχημα. Εσείς κάνετε τις τελευταίες επιλογές, εγώ απλά παραθέτω τις απόψεις μου. Καλή τύχη και καλή θέαση.

Η ασχολία του με το στοίχημα ξεκίνησε οταν επισκέφτηκε για πρώτη φορά τον ιππόδρομο. Μετά απο λιγό καιρό δούλεψε σε πρακτορείο στοιχημάτων για ένα χρόνο. Τον επόμενο χρόνο έζησε στην Αγγλία, όπου είδε και έμαθε τον τρόπο με τον οποίο στοιχηματίζουν οι καλοί Άγγλοι παίκτες στο άθλημα των κυνοδρομιών και των ιπποδρομίων καθώς και ποιους παράγοντες λαμβάνουν υπόψη πριν στοιχηματίσουν. Στοιχηματίζει τα τελευταία τρία χρόνια στα δυο αυτά αθλήματα, έχοντας σχηματίσει μια καθαρή εικόνα γύρω τους, αλλά και το πώς το ανταλλακτήριο παίζει σημαντικό ρόλο στην εξασφάλιση κέρδους.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Exit mobile version