Δεύτερη μέρα σήμερα του φεστιβάλ Cheltenham και πάμε να δούμε τις ιπποδρομίες μία προς μία. Όσο για χθες τα πήγαμε περίφημα και προσωπικά έχω βγάλει τα επόμενα στοιχήματα μου για το φεστιβάλ. Σήμερα τα πράγματα είναι πιο δύσκολα .

1η Ιπποδρομία

Η πρώτη ιπποδρομία είναι στην μεγάλη απόσταση των 6,437 μέτρων και είναι για το κύπελλο John Oaksey National Hunt Chase. Σε αυτή την ιπποδρομία δεν έχουμε μεγάλα ονόματα στους αναβάτες, για αυτό θα πάμε με τους πιο έμπειρους, καθώς και με τα πιο φορμαρισμένα άλογα. Οι πρώτες μου επιλογές είναι Back In Focus και Tofino Bay. Αουτσάιντερ Rival DEustrabal.

2η Ιπποδρομία

Εδώ τα πράγματα είναι πιο απλά και θα πάω με τον αήττητο Point Alexandre που έχει για αναβάτη τον καλύτερο στον κόσμο, πράγμα που το απέδειξε χθες με τρεις νίκες. Ελπίδες για την νίκη έχουν The New One και Toquil Du Seil που προέρχονται από νίκες και μάλιστα εντυπωσιακές.

3η Ιπποδρόμια

Αρκετά ποιοτική ιπποδρόμια με όλα τα άλογα να έχουν πιθανότητες για την νίκη, αλλά έχω ξεχωρίσει δυο άλογα που είναι σε τρομερή φόρμα: τον Unioniste και τον Boston Bob.

4η Ιπποδρομία

Το καλύτερο άλογο στον κόσμο σε στυλ National Hunt, o Sprinter Sacre. Αμφιβάλλω εάν υπάρχει τρόπος να ηττηθεί πέρα από δικό του λάθος. Η απόδοση είναι μικρή και είναι περισσότερο για θέαση και για να τον απολαύσουμε  σε δράση. Εάν χάσει θα είναι η μεγαλύτερη έκπληξη του φεστιβάλ.

5η Ιπποδρομία

Δεν είναι στο πρόγραμμα .

6η Ιπποδρόμια

Τρέχουν 24 άλογα, μάλλον θα απέχω.

7η Ιπποδρόμια

Θα πάω με τον Union Dunes που είναι αήττητος και εντυπωσιάζει. Ελπίδα έχουν ο Regal Encore που έχει δυο νίκες και αναβατή τον Tony McCoy, και ο Sgt Reckless που έχει στην πλάτη του τον flat αναβάτη, Richard Hughes.

Η ασχολία του με το στοίχημα ξεκίνησε οταν επισκέφτηκε για πρώτη φορά τον ιππόδρομο. Μετά απο λιγό καιρό δούλεψε σε πρακτορείο στοιχημάτων για ένα χρόνο. Τον επόμενο χρόνο έζησε στην Αγγλία, όπου είδε και έμαθε τον τρόπο με τον οποίο στοιχηματίζουν οι καλοί Άγγλοι παίκτες στο άθλημα των κυνοδρομιών και των ιπποδρομίων καθώς και ποιους παράγοντες λαμβάνουν υπόψη πριν στοιχηματίσουν. Στοιχηματίζει τα τελευταία τρία χρόνια στα δυο αυτά αθλήματα, έχοντας σχηματίσει μια καθαρή εικόνα γύρω τους, αλλά και το πώς το ανταλλακτήριο παίζει σημαντικό ρόλο στην εξασφάλιση κέρδους.