Η χθεσινή μέρα ήταν μέτρια και προσωπικά δεν έχασα αλλά ούτε κέρδισα. Σήμερα, 3η μέρα του φεστιβάλ Cheltenham, τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα και υπάρχουν ιπποδρομίες με τεράστιο αριθμό από δρομείς. Πάμε να δούμε μια προς μία τις ιπποδρομίες.

1η Ιπποδρομία

Σε αυτή την ιπποδρόμια θα επιλέξω τον Dynaste, ο οποίος προέρχεται από εντυπωσιακές νίκες και δείχνει να είναι η καλύτερη επιλογή. Ελπίδα για την νίκη έχουν οι φορμαρισμένοι, Captain Conan και Aupcharlie.

2η Ιπποδρομία

Εδώ έχουμε μια πολύ δύσκολη για πρόβλεψη ιπποδρομία και θα επιλέξω τον φορμαρισμένο Shut the front door, τον Close House και τον Jetson.

3η Ιπποδρομία

Εδώ διεξάγεται το Ryanair Cup το οποίο είναι στις 275,000 στερλίνες. Θα επιλέξω δύο άλογα με ίσες πιθανότητες για νίκη, τον Cue Card και τον First Lieutenant που είναι οι πιο φορμαρισμένοι και σταθεροί στην απόδοση τους. Aουτσάιντερ o Riverside Theater ο οποίος στη μέρα του τους έχει άνετα, αλλά βρίσκεται σε πολύ μέτρια φόρμα.

4η Ιπποδρομία

Ωραία ιπποδρομία για θέαμα αλλά όχι για προβλέψεις. Προσωπικά θα στοιχηματίσω στον φορμαρισμένο BogWarrior, τον ποιοτικό Reve De Sivola και τον απίστευτο Oscar Whisky, του οποίου η αντοχή είναι το μόνο που ανησυχεί τον προπονητή του.

5η Ιπποδρομία

Για γερά νεύρα αυτή η ιπποδρομία. Θα επιλέξω όμως τον ποιοτικό και σταθερό Hunt Ball, τον ανερχόμενο Cantlow και τον φορμαρισμένο Vino Grieco. Χαμηλό ποντάρισμα.

6η Ιπποδρομία

Το μόνο άλογο το οποίο μου δίνει την δυνατότητα να ποντάρω είναι ο Super Duty, ο οποίος τρέχει σταθερά και έχει έμπειρη ανάβαση.

7η Ιπποδρομία

Στην μεγάλη απόσταση θα πάω με τους πιο έμπειρους ίππους, Uncle Junior και Arabella Boy.

Καλή τύχη και καλή θέαση!

Η ασχολία του με το στοίχημα ξεκίνησε οταν επισκέφτηκε για πρώτη φορά τον ιππόδρομο. Μετά απο λιγό καιρό δούλεψε σε πρακτορείο στοιχημάτων για ένα χρόνο. Τον επόμενο χρόνο έζησε στην Αγγλία, όπου είδε και έμαθε τον τρόπο με τον οποίο στοιχηματίζουν οι καλοί Άγγλοι παίκτες στο άθλημα των κυνοδρομιών και των ιπποδρομίων καθώς και ποιους παράγοντες λαμβάνουν υπόψη πριν στοιχηματίσουν. Στοιχηματίζει τα τελευταία τρία χρόνια στα δυο αυτά αθλήματα, έχοντας σχηματίσει μια καθαρή εικόνα γύρω τους, αλλά και το πώς το ανταλλακτήριο παίζει σημαντικό ρόλο στην εξασφάλιση κέρδους.