Μεγάλη πτώση εμφανίζουν στις ιντερνετικές στοιχηματικές εταιρίες οι αποδόσεις αγώνων των μικρών κατηγοριών Αγγλίας που διεξάγονται αύριο, 5 Μαρτίου. Η πτώση σε κάποιες περιπτώσεις αγγίζει σχεδόν το 30% με πολλές εταιρίες να έχουν ήδη αφαιρέσει τα επίμαχα στοιχήματα από τα κουπόνια τους. Για παράδειγμα, σύμφωνα με το BetExplorer, ιστοσελίδα με μεταβολές αποδόσεων στοιχημάτων, ο μέσος όρος της απόδοσης της φιλοξενούμενης ομάδας στον αγώνα της Blue Square South, Eastbourne Borough – Dorchester, έχει πέσει από το 3.13 στο 2.22 το τελευταίο 24ωρο σε 21 από τους 26 bookmakers του ίντερνετ.

metavoles-apodoseon-betexplorer-agglia

Η σελίδα με τις μεταβολές αποδόσεων του BetExplorer δείχνει πάνω από 10 αγώνες των Αγγλικών πρωταθλημάτων να σημειώνουν τη μεγαλύτερη πτώση αποδόσεων στην πλειοψηφία των στοιχηματικών εταιριών ανάμεσα σε 40 και πλέον σημερινούς κι αυριανούς αγώνες, που εμφανίζουν μεταβολές στις αποδόσεις των στοιχημάτων τους. Ενδεικτικά ας δούμε την εικόνα της αγοράς στον αγώνα της Southern Premier League, Chesham – Leamington.

agglia-southern-premier-league-apodoseis

Από τις 20 εταιρίες στοιχήματος του ίντερνετ, μόνο 4 επιτρέπουν πλέον το στοίχημα στο συγκεκριμένο αγώνα. Στον αγώνα με τη μεγαλύτερη πτώση στο μεταξύ, η απόδοση για νίκη της Dorchester εμφανίζει πτώση στη συντριπτική πλειοψηφία των bookmakers, ενώ κάποιες εταιρίες όπως η Unibet δεν προσφέρουν πια το συγκεκριμένο αγώνα.

agglia-blue-square-south-apodoseis

Εάν οι κατηγορίες αυτές σας ακούγονται άγνωστες, παρακάτω εμφανίζεται η δομή των Αγγλικών πρωταθλημάτων (Wikipedia).

domi-aggliko-protathlima

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.