Εξαιρετικά δύσκολοι σε ανάλυση οι σημερινοί αγώνες για τα προημιτελικά του Champions League. Τόσο στο Camp Nou όσο και στο Juventus Stadium θα πέσουν κορμιά, αφού Barcelona και Paris Saint Germain από τη μία και Juventus και Bayern Munich από την άλλη, έχουν πολλές διαφορές να επιλύσουν.

Στη Βαρκελώνη, η Barcelona (στο 1.33 στο ΠΑΜΕ Στοίχημα) έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση μετά την ισοπαλία 2-2 που απέσπασε από την Paris Saint Germain (στο 7.00) στη Γαλλία. Θα μπορούσε να είχε πάρει και τη νίκη εάν στις καθυστερήσεις ο Blaise Matuidi δεν είχε εκμεταλλευτεί το λάθος του Victor Valdes. Ο Matuidi δεν θα παίξει σήμερα λόγω τιμωρίας ενώ εξαιρετικά αμφίβολη δίνεται και η συμμετοχή ενός ακόμη σκόρερ της περασμένης Τρίτης, του Lionel Messi. Τον Messi, πάντως, το Πάμε Στοίχημα τον δίνει στο 3,50 για να είναι ο Πρώτος Παίκτης που θα Σκοράρει. Επιτρέψτε μου να αμφιβάλλω σφόδρα. Ισως το κάνει το Cesc Fabregas που θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης και πέτυχε το πρώτο χατ-τρικ της καριέρας του το Σάββατο στο 5-0 επί της Mallorca. Η ο Pedro που επιστρέφει. Η ο David Villa που εσχάτως δείχνει σε καλή κατάσταση. Η ακόμη και ο Alexis Sanchez που πέτυχε δυο γκολ το Σάββατο στην άνετη νίκη της Barcelona.

Από την άλλη, η Paris Saint Germain γνωρίζει πως για να έχει ελπίδες πρόκρισης θα πρέπει να σκοράρει τουλάχιστον μια φορά. Και δεδομένων των απουσιών των Carles Puyol και Javier Mascherano από το κέντρο άμυνας της Barca, δεν είναι απίθανο. Το θέμα είναι να πιάσουν σπουδαία απόδοση οι Lucas Moura και Ezequiel Lavezzi και, φυσικά, ο Zlatan Ibrahimovic να αποδείξει για μια ακόμη φορά πως κακώς έφυγε από το Camp Nou πριν λίγα χρόνια. Οι Thiago Silva και Alex μπορούν να κρατήσουν στα μετόπισθεν και η πιθανή απουσία του Messi σίγουρα είναι μεγάλη ανακούφιση για την ομάδα του Carlo Ancelotti. Το 1,33 που προσφέρει το Πάμε Στοίχημα τον άσο της Barcelona είναι απλά αστείο. Θα κοντράρω τους Καταλανούς ή καλύτερα θα στηρίξω την PSG, επιλέγοντας για πρώτο σκόρερ έναν ποδοσφαιριστή που στο παρελθόν πέρασε από τη μισητή αντίπαλο της Barcelona, τη Real Madrid: τον David Beckham και τα στημένα του! Με 1-1, 1-2 και 2-2 για ακριβές σκορ.

Προγνωστικά Champions League:

142. BARCELONA – PARIS SAINT GERMAIN    Χ2 (ΔΕ)          2.86

*****************************************

142. BARCELONA – PARIS SAINT GERMAIN    1-1 (ΑΣ)         10.00

*****************************************

142. BARCELONA – PARIS SAINT GERMAIN    1-2 (ΑΣ)         22.00

*****************************************

142. BARCELONA – PARIS SAINT GERMAIN    2-2 (ΑΣ)        15.00

*****************************************

014. ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ

141. BECKHAM          25,00

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).

1 Comment

  1. Παράπονο δεν μπορεί να έχει κανείς εδώ. Και το Χ2 (ΔΕ) πέρασε σε απόδοση 2,86 και το 1-1 Ακριβές Σκορ σε απόδοση 10.00!

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Exit mobile version