Οι τέσσερις ομάδες του Europa League που θα βρίσκονται στην αυριανή κλήρωση της Νιόν, θα γίνουν γνωστές απόψε το βράδυ. Κι αν Chelsea και Tottenham έχουν εκ διαμέτρου αντίθετες πιθανότητες, δεν ισχύει το ίδιο για τις Benfica και Fenerbahce απέναντι σε Newcastle και Lazio.

Στο άδειο, λόγω τιμωρίας, Olimpico, η Lazio (στο 1.80) θα προσπαθήσει να ανατρέψει την ήττα 2-0 του πρώτου αγώνα στην Πόλη. Η Fenerbahce (στο 3.65), όμως, δεν έχει ηττηθεί στα πέντε τελευταία ταξίδια της ενώ στα τέσσερα πιο πρόσφατα δεν δέχθηκε ούτε γκολ! Οι δυο ομάδες έχουν από μια δυο σημαντικές απουσίες, αλλά αυτό που με προβληματίζει στη Lazio είναι η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Ας μην λησμονούμε πως η ομάδα του Vladimir Petkovic είχε ντέρμπι τη Δευτέρα με τη Roma… Με Miroslav Klose και Libor Kozak η Lazio μπορεί να σκοράρει, αλλά πιστεύω πως και η Fener το… έχει το εκτός έδρας γκολ, άρα και τις περισσότερες πιθανότητες για πρόκριση. Προβάδισμα στο goal (στο 1.60) αλλά και στο 2-3 γκολ (στο 1.80).

Στο St. James Park, τέλος, η Newcastle (στο 2.60) μάλλον πρέπει να το έχει πάρει απόφαση πως δεν μπορεί να κερδίσει 2-0 την Benfica (στο 2.35) και να την αφήσει εκτός συνέχειας. Η Benfica που έχει κερδίσει και τα πέντε ματς που έχει δώσει στο Europa League μέσα στο 2013 ενώ έχει προίκα και το 3-1 με το οποίο επικράτησε στη Λισσαβόνα. Η Newcastle έχει πολλές απουσίες και κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Premier League και Ευρώπη και θα πρέπει σήμερα να κάνει παιχνίδι κάτι που δεν είναι και το φόρτε της. Αντίθετα, η Benfica δεν προβληματίζεται με το ότι θα μείνει πίσω και θα πρέπει να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις. Νομίζω πως θα δούμε γκολ εκατέρωθεν (στο 1.50), αλλά το πολύ πολύ να φτάσουμε στο 2-3 γκολ (στο 1.80). Από νωρίς η Newcastle θα μείνει με την… όρεξη και οι «Αετοί» με την πρόκριση.

Προγνωστικά Europa League:

151. LAZIO – FENERBAHCE GOAL 1.60

********************************

151. LAZIO – FENERBAHCE 2-3 ΓΚΟΛ 1.80

********************************

152. NEWCASTLE – BENFICA GOAL 1.50

********************************

152. NEWCASTLE – BENFICA 2-3 ΓΚΟΛ 1.80

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).