Η πρώτη νύχτα του πολέμου, είναι η αποψινή. Θα ακολουθήσουν ακόμη τρεις, μία σήμερα και άλλες δύο την επόμενη εβδομάδα. Οι δυο μονομάχοι που θα βγουν ζωντανοί, θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στον μεγάλο τελικό του Champions League που θα γίνει στο θρυλικό Wembley στις 25 Μαΐου.

Bayern Munich (στο 2.15) εναντίον Barcelona (στο 3.00) στην Allianz Arena σε ένα ματς με έναν μεγάλο απόντα: τον Mario Mandzukic. Ο Κροάτης φορ θα απουσιάσει καθώς συμπλήρωσε κάρτες στον προημιτελικό με τη Juventus στο Τορίνο και θα πρέπει να περιμένει τη ρεβάνς της Πρωτομαγιάς στο Camp Nou για να βάλει τη σφραγίδα του στο ζευγάρι. Το θετικό για τον Jupp Heynckes είναι πως ο άλλος Mario, ο Gomez (στο 6.00 στην αγορά Πρώτος Παίκτης που θα Σκοράρει), είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Πέτυχε πέντε γκολ σε διάστημα τεσσάρων ημερών, χωρίς μάλιστα να παίξει καλά καλά 90 λεπτά!  Η Bayern μοιάζει τόσο καλοκουρδισμένη και καλολαδωμένη μηχανή που είναι ελάχιστες οι ομάδες που μπορούν να την κοντράρουν. Δείχνει πως είναι ακόμη καλύτερη από πέρυσι, όταν τέτοιο καιρό απέκλειε στα πέναλτι τη Real Madrid μέσα στο Santiago Bernabeu. Με τους Franck Ribery (στο 11.00), Arjen Robben (στο 9.00) και Thomas Muller (στο 9.00) πίσω από τον Gomez, η παραγωγή φάσεων μοιάζει κάτι παραπάνω από βέβαιη. Πόσο μάλλον όταν απέναντί τους δεν θα βρουν ούτε τον Carles Puyol ούτε τον Javier Mascherano, αλλά τον νεαρό Marc Bartra.

Το θέμα, βέβαια, θα είναι ποιος θα έχει την κατοχή της μπάλας. Γιατί η Barcelona θα έχει υγιείς τους Xavi, Andres Iniesta (στο 15.00) και Sergio Busquets, με τους Daniel Alves και Jordi Alba να συνεπικουρούν από τα πλάγια. Και, φυσικά, στην ενδεκάδα του Tito Villanova αναμένεται να βρίσκεται και ο Lionel Messi (στο 5.00 στην αγορά Πρώτος Παίκτης που θα Σκοράρει). Ο Αργεντινός, που φάνηκε πόσο υπερπολύτιμος είναι όταν πέρασε ως αλλαγή στον επαναληπτικό με την Paris Saint Germain και “έσπρωξε” τους συμπαίκτες του στην ισοφάριση – και μαζί στην πρόκριση – προπονήθηκε τις τελευταίες ημέρες και θα ξεκινήσει βασικός έστω κι αν δεν είναι 100% έτοιμος.

Εμένα, πάντως, η Barcelona δεν με πείθει. Ειδικά εκτός έδρας και ακόμη πιο ειδικά στα ματς του Champions League. Ηττα με κάτω τα χέρια από την AC Milan (2-0), ισοπαλία δίχως να την αξίζει με την Paris (2-2) στη Γαλλία και πρόκριση με τα χίλια ζόρια στο Camp Nou (1-1), μέτριες εμφανίσεις εντός συνόρων… Κάτι δεν πάει καλά κι ας επέστρεψε ο Villanova – υγιής ευτυχώς – από τη Νέα Υόρκη.

Πολλά θα εξαρτηθούν από το πόσο καλά θα σταθούν οι Javi Martinez και Bastian Schweinsteiger (στο 15.00) απέναντι στα χαφ των Blaugrana. Ο Philipp Lahm ξέρει πώς να σταματήσει τον Alba ενώ και ο David Alaba δείχνει αρκετά δυνατός και ενεργητικός για να ακολουθήσει τις επελάσεις του Alves. Η αμυντική γραμμή της Barcelona μοιάζει ευπαθής και η Bayern μπορεί να “χτυπήσει” τουλάχιστον μια φορά. Νομίζω πως οι Βαυαροί θα σκοράρουν δυο ή και τρεις φορές. Αν το κάνουν τρεις, κάπου θα έχουν δεχθεί και γκολ. Πιθανά σκορ τα 2-0 (στο 10.00), 2-1 (στο 8.50) και 3-1 (στο 19.00) και για πρώτο σκόρερ τον φουριόζο εσχάτως Gomez.

Προγνωστικά Champions League:

101. BAYERN – BARCELONA           1          2,15

*********************************

101. BAYERN – BARCELONA           2-0 (ΑΣ)        10,00

*********************************

101. BAYERN – BARCELONA           2-1 (ΑΣ)         8,50

*********************************

101. BAYERN – BARCELONA           3-1 (ΑΣ)         19,00

*********************************

012. ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ

112. GOMEZ   6,00

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Exit mobile version