Δύο ανακοινώσεις της Betfair έστρεψαν την προσοχή των παικτών στο ανταλλακτήριο στοιχημάτων: η εταιρική παρουσίαση για τους στόχους της νέας (οικονομικής) χρονιάς και η ενημέρωση των Κυπρίων πελατών της Betfair, πως έχει ήδη ζητήσει άρση του αποκλεισμού από τους Κυπρίους ISPs, καθώς με προσωρινή διαταγή ακυρώνεται η απόφαση της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων της Κύπρου.

Όσον αφορά την εταιρική παρουσίαση (εδώ σε PDF μορφή), η Betfair επικεντρώνεται στις αλλαγές στις οποίες προχώρησε μέσα στην οικονομική χρονιά (Απρίλιος 2012 – Απρίλιος 2013), δίνοντας επίσης έμφαση στις Ευρωπαϊκές χώρες από τις οποίες αποχώρησε. Ωστόσο ενθαρρυντικά στοιχεία έρχονται από Ιταλία, Ισπανία και Η.Π.Α. σύμφωνα με την ίδια την εταιρία, όπου τα ανταλλακτήρια στοιχημάτων αναμένεται να επιτραπούν και πάλι.

Εντυπωσιακή είναι η αλλαγή του marketing στην Αγγλία, στην οποία πλέον αναλογεί πάνω από το 75% των χρημάτων που επενδύθηκαν συνολικά στις προωθητικές ενέργειες της εταιρίας, όταν μέχρι το Δεκέμβρη το αντίστοιχο ποσοστό δεν ξεπερνούσε το 50%! Μάλιστα, ο αριθμός των ενεργών πελατών της Betfair σημείωσε άνοδο, με το ποσοστό των Άγγλων να ανέρχεται πλέον στο 67%.

Η στροφή που κάνει η Betfair προς τις χώρες με πιο… ξεκάθαρο το τοπίο του διαδικτυακού στοιχήματος είχε αναπόφευκτα κι αρνητικά αποτελέσματα, αφού το εργατικό δυναμικό μειώθηκε κατά 500 θέσεις, όπως δηλώνει η εταιρία. Αυτό όμως δε σημαίνει πως η Betfair, της οποίας τα έσοδα προέρχονται κατά 75% πλέον από πλήρως ρυθμισμένες αγορές, θα μειώσει τις υπηρεσίες της. Ενδεικτικά η Betfair σχεδιάζει να προσφέρει 150% περισσότερους αγώνες ποδοσφαίρου για live στοίχημα μέχρι τον Αύγουστο, ενώ θα διπλασιαστούν και οι «αγορές» που θα προσφέρονται για ζωντανό στοίχημα. Στο στόχαστρο μπαίνουν αθλήματα όπως γκολφ, μπάσκετ, ράγμπι και κρίκετ μεταξύ άλλων.

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Exit mobile version