Κι εκεί που μιλούσα για το μυθιστόρημα του ηλεκτρονικού τζόγου στην Ελλάδα στο τελευταίο άρθρο, μαθαίνω πως κυκλοφόρησε το πρώτο και μοναδικό βιβλίο για στοίχημα στην Ελλάδα! Πρόκειται για το βιβλίο του Αργύρη Παγαρτάνη με τίτλο «Στοίχημα: Οι 100 δρόμοι για την Επιτυχία». Το βιβλίο κυκλοφορεί ήδη από την 21η Ιουνίου, για το οποίο πληροφορήθηκα μέσω του blog, bet100dromoi.blospot.gr.

βιβλίο-για-στοίχημα

Εκεί μαθαίνουμε περισσότερα στοιχεία για το συγγραφέα του βιβλίου:

Ο Αργύρης Παγαρτάνης γεννήθηκε στον Πειραιά. Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στην εφημερίδα «ΦΙΛΑΘΛΟΣ» το 1990 κι έμεινε εκεί για 21 χρόνια. Παράλληλα συνεργάστηκε κατά καιρούς με πάνω από 20 διαφορετικά μέσα ενημέρωσης, εφημερίδες, περιοδικά, ιστοσελίδες, ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς. Με το στοίχημα ασχολείται επαγγελματικά από το 2000, ύστερα από παρότρυνση του «γκουρού» Γιώργου Παρασκευά, συνεργάτη τότε του «ΦΙΛΑΘΛΟΥ». Συνεργάστηκε με στοιχηματικές ιστοσελίδες (BETONET) και εφημερίδες (Match Money) και το 2010 διετέλεσε διευθυντής της στοιχηματικής εφημερίδας «Το Ταμείο». Διατηρούσε στήλες για το στοίχημα στην ιστοσελίδα Contra.gr και στην εφημερίδα Real News. Είναι συνιδιοκτήτης της ιστοσελίδας Kerdoskopos.com. Για 16 μήνες διετέλεσε compiler γνωστής διεθνούς στοιχηματικής εταιρείας.

Πέρα από το βιογραφικό του Αργύρη, στο παραπάνω blog υπάρχει η πλήρης θεματολογία του βιβλίου με τα περιεχόμενα να καλύπτουν ένα τεράστιο εύρος του χώρου του στοιχήματος. Από τι σημαίνουν οι αποδόσεις με αξία και πώς εμφανίζουν κέρδη οι bookmakers, μέχρι συστήματα στοιχήματος, μέθοδοι πονταρίσματος, διαχείριση χρημάτων και μελέτη αποδόσεων! Οπωσδήποτε πρόκειται για ένα πολλά υποσχόμενο σύγγραμμα. Ευχόμαστε στον Αργύρη πολλές επιτυχίες και καλές πωλήσεις!

Το βιβλίο πωλείται έναντι 14 ευρώ.

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.