Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός λέει η παροιμία, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να τσεκάρουμε την πιθανότητα να είναι όντως.

Ο λόγος που αναφέρω την γνωστή παροιμία είναι η απόδοση στο Over 2,5 τέρματα που προσφέρεται στο διαδίκτυο για το παιχνίδι της Chelsea εναντίον της Aston Villa. Ο μέσος όρος λοιπόν για το Over 2,5 τέρματα είναι στο 1,49 την ώρα που γράφω, ενώ χτες άγγιζε μέχρι και το 1,57 πράγμα που μου προκάλεσε το ενδιαφέρον.

Τα παιχνίδια με πηλίκο 0,14 (Απόδοση γηπεδούχου προς απόδοση φιλοξενούμενου) σε αποδόσεις ΟΠΑΠ παρουσιάζουν στις τελευταίες 20 εμφανίσεις τους 15 Over 2,5, το οποίο σε ποσοστό μεταφράζεται σε 75% και αυτό με τη σειρά του σε απόδοση 1,33 μόλις. Οπότε καταλαβαίνετε την αξία που περιέχει το 1,49 και πόσο μάλλον το 1,57 μέχρι κάποια ώρα χτες.

Επίσης τα 3 τελευταία παιχνίδια της Chelsea με πηλίκο 0,14 έχουν έρθει όλα Over 2,5 τέρματα όπως και τα τελευταία 3 μεταξύ τους.

Να γιατί το 1,57 χτες μου έλαμπε σαν χρυσός και όπως βλέπω, για να έχει πέσει η απόδοση του, κάποιοι μπήκαν στον κόπο να τσεκάρουν αν όντως πρόκειται για χρυσό.

Από κει και πέρα το παράδοξο είναι ότι για όσους κατανοούν την έννοια του value betting, η στατιστική για αναμετρήσεις της Premier League με πηλίκο 0,14 μας φανερώνει ότι στην διάρκεια κερδοφορία προσφέρει το ποντάρισμα στο διπλό. Οπότε για όσους είναι συλλέκτες value σημείων θα πρέπει να συμπεριλάβουν το διπλό της Aston Villa στο betting portfolio τους.

Και που ξέρετε ίσως το rotation που θα ακολουθήσει ο κ.Mourinho να δώσει μία ευκαιρία στους «Χωριάτες» να πραγματοποιήσουν ένα από τα εντυπωσιακότερα μάλλον ξεκινήματα στην σύγχρονη ιστορία τους.

Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε και πάντα να θυμάστε: Διαβάζουμε όσα πιο πολλά μπορούμε, αξιολογούμε όσα διαβάζουμε και πάντα επιλεγούμε εμείς και μόνο τι θα παίξουμε.

Η επαφή του με το Στοίχημα ξεκίνησε δουλεύοντας ως υπάλληλος σε πρακτορείο του Ο.Π.Α.Π. Είχε την τύχη ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου να είναι αρκετά ψαγμένος πάνω στην δουλειά του και συνδρομητής του περιοδικού «Τα Παιχνίδια της Τύχης» ,το οποίο και αποτέλεσε το πρώτο και καλύτερο «φροντιστήριο». Κατάλαβε βασικές έννοιες όπως τι είναι γκανιότα ,τι κρύβουν οι αποδόσεις , την ψυχολογική πίεση που ασκούν οι αποδόσεις και προσωπικά επέλεξε να δίνει σημασία στην συμπεριφορά των αποδόσεων μέσω στατιστικής ανάλυσης αυτών. Είναι δημιουργός και διαχειριστής του Oddstats.blogspot.com. Συνδεθείτε με τον Betako: Google+